Šta je novo?

Plastika na maticnoj na koju se kaci procesor

Studentbg

Slavan
Učlanjen(a)
19.02.2008
Poena
320
Ljudi imam problem otisao sam kod devojke da zamenim napajanje i kada sam otvorio imam sta da vidim plastika je pukla najverovatnije kada su montirali cooler. kako da resim na najbezbolniji taj problem. Plosa je asus M2N-mx se +.A devojka nema bas para da kupuje novu plocu.Hvala puno unapred.

najbolje nadji novu devojku. :D shala naravno

koja plastika? malo bolje objasni? radi li komp kad si promenio psu?

Pazi komp radi ali joj se dva puta pojavio ekran smrti:))) A plastika je ona koja ide oko procesora na koju se kaci cooler. mislim mogu da uzmem neku neispravnu da skinem i sa nje samo gde da nadjem te neispravne po razumnoj ceni.

verovatno mislis na AMD plasticni nosac od kulera....

jedino sta mi pada na pamet je da ga odsrafis
/naravno, prvo skines hladnjak , ima jedna poluga na njemu- samo je odklopi /

i ili da pokusas da zatopis malo pukotinu nekom starom lemilicom naprimer,
ili da odes u neki od servisa i da pitas imaju li da ti daju neki takav nosac
od neke rashodovane ploce.

Ipak , sve to bi ponistilo garanciju na tvoj /njen :) / kompjuter.

zato treba odmah sutra da odes u tu radnju gde su ti to prodali i da ih lepo pitas:

"Pa dobro, bre , kakav je ovo nacin prodali ste mi slomljenu plocu !!??,
pozvacu vam trzisnu inspekciju da vam zatvori radnju !!!!! "

To je plastika za am2 socket , potraži po servisima . Siguran sam da će ti već neko prodati ako ne pokloniti istu .

MA komp je izvan garancije, tako da.. ja sam otvorio da joj zamenim napajanje posto joj je bilo krs kad ono plastika ili kukica na koju se kaci procesor je otisla pukla nemoze da topi moracu da vidim u nekom servisu mada oni uvek hoce da zarade sto vise... No hvala vam u svakom slucaju pozz

Iz kog si dela grada?
Javi se na PM imam ja jednu viška.

tebi je rsla plastika od soketa na koju se kachi kuler, ja mislio rso soket :D
nacicesh to lako

imam i ja tu plastiku viska. Skinuo sam sa pokvarene am2 ploce za svaki slucaj, ako se to meni desi. Kontaktiraj me na pm, poklonicu je. Da se ne juris po servisima.

e zaboravio sam da se zahvalim svim na brzim odgovorima a pogotovo zahvaljujem Milosu iz Valjeva. Izgleda da jos ima dobrih ljudi.. pozz

Bravo momci, forumasi, tako se to radi !!! :whip::party::banana::wall::bottle::)

Nazad
Vrh Dno