Šta je novo?

Plasma Panasonic TH-42PY8

micicss

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
330
Doslo vreme da se menja vremesni Sony kupljen pre 20 god,prva Trinitron serija.E sad do pre par dana sam mislio da ce mi najvise odgovarati Samsung 40A656 ali u igri je i Panasonic TH-42PY8 koji bih mogao da kupim za nekih 57.000 din nov,ne otpakovan.Zvuci primamljivo,donela bi ga sestra iz Madjarske.Ne bih vadio vizu(prosle godine sam je dobio na jedan dan a kostala me je 35 eura) pa samim tim ga ne mogu probati u prodavnici.Koliki je rizik kupiti ovaj Full HD tv na nevidjeno?Ima li neko ovaj tv?U kojoj meri ce se sniziti cene ovih G11 panela pojavom nove Panasonicove serije tokom marta?Ima li nekih najava kolika ce cena biti TX-P42G10?

pa moras se odluciti sam sta ti vise lezi, ja imam samsung 686 (vrlo slican 656-ici) i zadovoljan sam,mada ta plazma od 57k izgleda kao carobna kupovina, a ako ti se i nesvidi lako ces je prodati za te pare makar nekom sa ovog foruma.

Ne sekiraj se, jednom kad odgledas HD (a i SD) film na plazmi bices toliko odusevljen spektrom boja da neces ni casa pomisliti da si pogresio.

Ja cu tv videti i probati kod nas u Srbiji pa ga tek onda naruciti iz Madjarske..Koja je sansa da upadne neki skart u ovoj klasi,mislim na TH-42py8?Ne bih voleo da se ne daj boze nadjem u situaciji da nesto nije u redu sa tv-om.Koje su spoljasnje mere kutije u kojoj je upakovana 42" plazma?Je li neka velika mana sto ovaj model ima "samo" dva hdmi ulaza.Mislim da bih na jedan prikljucio HTPC a na drugi AV risiver i na njega Dvd,zvucnike...

ne isplati se, bolje uzmi kod nas, a da ga prodajes ovde ljudi bi te ucenjivalimorao bi ga dati za polovinu cene ako ne i manje

Nazad
Vrh Dno