Šta je novo?

Plants vs. Zombies 2: It's About Time!

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720

Izlazi za mesec i kusur dana, iOS ekskluziva...

hoće li biti isključivo ios ekskluziva ili ne? ja sam kupio pvz za android preko humble bundle sajta, pa kad sam video da su me zavrnuli za update, kupio sam ga još jednom sa play store-a, i svaki put kad se pokrene on mi izbaci reklamu za dvojku. tako da kapiram da će doći na android. ali šta je sa pc verzijom? msm originalni pvz se proslavio na pc-u i još uvek se prodaje na steamu za 10 usd o_O, ako nekoj platformi treba da ukažu poštovanje to je onda upravo pc.

Izacice I za pc. Ali valjda prvo izlazi za ios I android. Gde za pc da ne izadje. :)

Na iOS su imali ubredljivo najveci profit, i zato su odlucili da daju platformi prioritet izlaska.

Pa ne bas, drug mi zapravo radi na igri pa sam imao cesto priliku da cujem o prodaji i prognozi profita za pvz2. Ako na jednoj platformi dobijes oko 10x veci profit nego na PC-u sta mislis da ce da ima prioritet, ujedno i razlog zasto je sada f2p. Ovako ljudi kupe jednom za 10-ak evra, a sa f2p nema takvog limita vec se zaradjuju mnogo mnogo vece pare.

Poslednja izmena:
vecina ljudi je kupila pvz na steamu za 2-2,5evra a ne za 10 :)

ja sam pvz dobio besplatno od popcapa za halloween :)

Jako fin nastavak - sve je na svom mestu i fini su svi dodaci koje su smislili - poprilično sam prijatno iznenadjen igrom s obzirom da je f2p a da ne iritira ni najmanje.

Ako je neko prešao, da ne zna možda šta je sa onim 4. svetom? Pretpostavljam neki add-on koji se još nije ni pojavio?

To ce verovatno biti u vidu neko dlc-a. Ili kao sto je fora sa angry birds, samo ubace nove nivoe I ti skines novu verziju igre sa tim nivoima.

Samo naznaka da igra nije gotova i da ce biti jos svetova koje ce kasnije ubaciti.

Igra je izasla :banana:
Dobri stari PVZ, mnogo je dobra.

Humor, unapredjen gameplay, bonus zezancije koje skupljate dok igrate. Ko je voleo PVZ (a to su svi :D ) volece i drugi deo.

Sto je najbolje uopste nije zahtevna, super mi radi na Alcatel 992D

pravac google play store i skidajte !!

Ne znam ni kako bi je pokrenuo na N900 :p

Kako to da je besplatna?!?

f2p igra.
Naravno, mozes da kupis neke bonus biljke i *******cije koje ti olaksavaju, ali nema potrebe.
Za sada sam presao jedno 20 nivoa, videcu kasnije kako ce ici.

Sad sam malo igrao i odlična je.

Igra jos uvek neko?
Meni je ovo jedina igrica koju igram unazad godinu dana, ispeglana je skroz i zarazna do bola :)
Endlessi na nekim svetovima su preteski (pare sam dao samo na kaktus), na nekim svetovima mogu do 70. nivoa, a na nekim ni do 20.-og.

Vrh Dno