tesa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2004
- Poena
- 620
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Кратка хронологија...
Plantronics Explorer 230
Помислио сам да мој Desire није некакав специјалан убица бежичних слушалица, али сам онда по интернету наишао на овакве изјаве:
Је ли могуће да сви редом цркавају? :zgran:
Па овде ни гаранција не помаже. Могу да идем у сервис сваког дана по нов примерак, и опет ништа нећу постићи.
Plantronics Explorer 230
Радио месец дана и након пуњења више није давао знакове живота.
Замењен за Plantronics Explorer 210.
Plantronics Explorer 210Замењен за Plantronics Explorer 210.
Укључен једном, упарен са HTC Desire телефоном, напуњена батерија. Мртав.
Рекламирањем замењен за нови примерак.
Plantronics Explorer 210Рекламирањем замењен за нови примерак.
Радио нормално недељу дана док се није истрошила батерија. Након пуњења остао је мртав. Замењен за нов.
Plantronics Explorer 210Упарен са телефоном и остављен да се напуни батерија први пут. Приликом укључивања лампица трепнула једном и то је било то. Не може да се упали.
Помислио сам да мој Desire није некакав специјалан убица бежичних слушалица, али сам онда по интернету наишао на овакве изјаве:
After that one use I turned it off, now it's DEAD. It won't turn back on. Charged it some more in case it was a battery thing. No dice. Completely dead, won't turn on.
I used it for one day and it's already broken! I plugged it up to charge and the red indicator light went off after only a minute. I tried turning it on and it will not come back on.
The Same thing happened to mine. I paired it, plugged it in to charge and it never woke up since.
Mine broke, too. And after only about 2 days of use. Garbage!
Је ли могуће да сви редом цркавају? :zgran:
Па овде ни гаранција не помаже. Могу да идем у сервис сваког дана по нов примерак, и опет ништа нећу постићи.