Šta je novo?

Plantronics Explorer bluetooth слушалице МРТВЕ по ЧЕТВРТИ пут!

tesa

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Кратка хронологија...

Plantronics Explorer 230
Радио месец дана и након пуњења више није давао знакове живота.
Замењен за Plantronics Explorer 210.
Plantronics Explorer 210
Укључен једном, упарен са HTC Desire телефоном, напуњена батерија. Мртав.
Рекламирањем замењен за нови примерак.
Plantronics Explorer 210
Радио нормално недељу дана док се није истрошила батерија. Након пуњења остао је мртав. Замењен за нов.​
Plantronics Explorer 210
Упарен са телефоном и остављен да се напуни батерија први пут. Приликом укључивања лампица трепнула једном и то је било то. Не може да се упали.​

Помислио сам да мој Desire није некакав специјалан убица бежичних слушалица, али сам онда по интернету наишао на овакве изјаве:

After that one use I turned it off, now it's DEAD. It won't turn back on. Charged it some more in case it was a battery thing. No dice. Completely dead, won't turn on.
I used it for one day and it's already broken! I plugged it up to charge and the red indicator light went off after only a minute. I tried turning it on and it will not come back on.
The Same thing happened to mine. I paired it, plugged it in to charge and it never woke up since.
Mine broke, too. And after only about 2 days of use. Garbage!

Је ли могуће да сви редом цркавају? :zgran:
Па овде ни гаранција не помаже. Могу да идем у сервис сваког дана по нов примерак, и опет ништа нећу постићи.

Ko te terao da kupis krs? :) I jesi siguran da ti uvek daju novo? Skoro je nemoguce da 4/4 crknu tako brzo.

Ko te terao da kupis krs? :) I jesi siguran da ti uvek daju novo? Skoro je nemoguce da 4/4 crknu tako brzo.

:)
Сигуран сам да ми дају нов примерак јер је херметички затопљен у пластику.
Изгледа да ћу морати да потражим неке друге bluetooth слушалице.

Preporuka za Jabru :)

I preporuka za originalne SE slusalice. To iz iskustva.

A cuo sam da su i Nokia dobre.

Plantronics krs ?
HAahahahaha , 520 i 330 rade bez greske vec skoro 2 godine a koriscene su veoma cesto
To ko kad bi reko moja corolla cesto se gasi i ko mi kriv kad kupujem krs auto...

Хвала за препоруке. Видео сам где се могу купити и Jabra и Nokia, а нашао сам и Plantronics Explorer 520 преко нета, мада што се овог последњег тиче... ко се једном опече чува се, а камо ли три пута ;)

@tesa

izgleda da si teži baskuz ili imaš neko karmičko neslaganje sa tim plantronics-ima :d, dva moja drugara kupila takve nove
(jedan 210 drugi 230) na akciji u elekronikiju i rade dve godine bez problema, a ja sam ćaletu kupio na buvljaku polovan 230 za 300 kinti i radi već godinu dana iako ga užasno neuredno puni, bude i po nedelju-dve potpuno prazan....

Vrh Dno