Šta je novo?

Planirani upgrade: ploča, procesor, kuler

Dandy

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
985
Treba da zamenim svoju staru ploču i procesor (ASUS P5E3 Deluxe i Core 2 Quad Q9550), a malo sam van tokova, pa sam čitajući danas sve i svašta došao do ove kombinacije:

ASUS P8Z77-V Deluxe WiFi
Core i5 3570K
Cooler Master Hyper 412s

Da li neko ima neki bolji predlog i da li je trenutno moguće bez problema naći kod nas 3570K?

Dobar predlog. Nadam se da ću ga naći.

Veoma brza i jednostavna instalacija između ostalog. Još jedan glas za 612S

Btw, nešto slično sam i ja hteo da uzmem Dandy.

Poslednja izmena:
Pitanje za one koji su radili sličan upgrade. Da li ima šanse da instalirani Windows 7 preživi tranziciju ili moram da ga dižem od nule?
Instaliraću ga svakako ponovo na drugu particiju, ali mi je vrlo bitno da imam funkcionalan sistem dok ne stignem da odvojim par dana da poinstaliram ponovo sve programe koje koristim.

Ne nađoh 612s, tako da ću ipak verovatno morati da uzmem 412s... osim ako neko nema neki bolji predlog (a da može da se nađe kod nas).

Nego, razmišljam sada da uzmem možda i neki SSD od 60 GB za keširanje. Još uvek mi je mnogo da dajem za veći disk, a koliko vidim i ova kombinacija mnogo znači za performanse.

Sistem star 2 godine i menjane samo mb i cpu za to vreme. Imao intel 775, am3 komplet, pa intel, i na kraju zakucao sa am3+ koji nije hteo da udje u sistem i morala je nova instalacija. Sa prethodnim platformama je opusteno usao i usledila instalacija drivera i nista vise. Nastavio da vozim dalje.

Odlično, hvala za info :)
Znači ima velike šanse da mi ovaj sistem preživi bar neko vreme, dok ne stignem da sredim novi.

Nazad
Vrh Dno