Šta je novo?

Planetarion

Maric

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2000
Poena
609
Ima li ovde neki Planetarion freak? Nova runda bi trebalo uskoro da počne

Ja sam igrao ovo ranije..
Reci mi samo da li je i dalje besplatan, posto su za proslu rundu (ili to bese predprosla?) najavljivali neko placanje pa sam batalio..

pozdrav.

da i sada ce moci besplatno da se igra....

evo jedan deo iz maila koji su poslali a tice se jel' dzaba ili ne

Here we are again in this busy time of Planetarion. We all survived the celebrations of Xmas & New Year and hope you enjoyed them also. But, now is
the time for some major developments in Planetarion history by way of a great new round and the introduction of some long awaited and wanted
features.

15th JAN 2002 LAUNCH OF NEW ROUND!
http://www.planetarion.com

LIMITED FREE SIGNUPS:

Considering the great success of last round, transferring into a payment model and charging for its services, we are happy to announce that we are in
a position to allow limited FREE signups in the next round of Planetarion. There will of course continue to be paying players who wish the benifits
of galaxy selection (what other limits on free accounts 3mill stop)

Ovo "za dž" je veoma diskutabilno. Privatne galaksije ce biti ogranicene na 15 članova. GC svake privatne galaksije će moći, po želji, svoju galaksiju proglasiti za random/public i tada će biti primljeno 10 članova sa free accountom. Isto će moći i GC random galaksija ali oni primaju 10 random članova koji su platili.
To znači, ako se neko prijavi za besplatno igranje, pa čak i ako bude prvi na listi, to ne znači obavezno da će i igrati jer to zavisi od dobre volje GC-a privatnih galaksija. Možda će biti 10 free igrača, možda 100, možda 1000 a možda ni jedan. Osim toga, free računi će imati i neka ograničenja.

Vrh Dno