Šta je novo?

"Planeta plus" Domaća striming platforma

GoranIT

Poštovan
Učlanjen(a)
20.05.2021
Poena
85
planetaplus.rs

Na ovoj adresi već neko vreme funkcioniše domaća striming platforma koju je pokrenuo RTS.
100% sadržaja je domaće produkcije
Ima serija, filmova, dokumentarca, tv drama itd.

Aplikacija je urađena za sve popularne operativne sisteme: windows, android/androidTV, WebOS, Tizen

Može se pratiti na svim uređajima, a maksimalan broj uređaja koji se mogu registrovati na jedan nalog je sedam.

Ne postoji podrška tj. aplikacija za Apple ekosistem.

Cena na mesečnom nivou je 587din.

Ima probni period od 7 dana

Baza se dopunjuje novim sadržajem na mesečnom nivou.

Ima i novijih serija: Nečista krv, Radio Mileva...

RTS ludji i od Apolona, 600 kinti...

A koliko bi ti para dao da gledaš Južni vetar ili Ubice mog oca?
Dobro si spomenuo Ubice, SBB ih daje džabe u okviru Eon video kluba, ne uvodi dodatne tarife u okviru bazične pretplate za EON uslugu za ono što su producirali za razliku od RTSa kome isto svi plaćamo mesečno hteli, ne hteli

Ko nije odgledao Bolji Zivot, Porodicno Blago, Belu Ladju, i Otpisane, moze da se pretplati i ponovi gradivo. :ROFLMAO:
I dovoljna mi je vec RTS pretplata koju sam primoran da placam godinama uz racun za struju.
Što mračiš bezveze, kada znaš da i strane striming platforme za duplo više para koje nam naplaćuju imaju u ponudi sadržaje od pre 70god.
Nešto što se decenijama vrtelo po raznim kanalima.

A zar nema pola ovih stvari na običnoj RTS Planeti? Da ne govorimo o tome da većina ovih serija već postoji na Apolonu i u sklopu Superstar Video klub kataloga na Telekomovim platformama.

Dobro si spomenuo Ubice, SBB ih daje džabe u okviru Eon video kluba, ne uvodi dodatne tarife za ono što su producirali za razliku od RTSa
Da oni samo naplaćuju ceo paket usluga, a ovo je jedna striming platforma
A zar nema pola ovih stvari na običnoj RTS Planeti? Da ne govorimo o tome da većina ovih serija već postoji na Apolonu i u sklopu Superstar Video klub kataloga na Telekomovim platformama.
A šta ako neko nema Superstar i Apolon?

Sadržaj koji su oni producirali bi trebali da daju džabe a ne da još ovoliko naplate jer upravo svi plaćamo 300 kinti mesečno a neko i više, još dobijaju pare iz budžeta dodatno pa mislim da kad sve sabere cena mora biti niža ako zaista misle da rade nešto ozbiljno sa ovom platformom
Možda se i okliznem za ovu cenu ako imaju remastered Varljivo leto '68 :ROFLMAO:
Zlata vredi kako je dobar

Sadržaj koji su oni producirali bi trebali da daju džabe a ne da još ovoliko naplate jer upravo svi plaćamo 300 kinti mesečno a neko i više, još dobijaju pare iz budžeta dodatno pa mislim da kad sve sabere cena mora biti niža ako zaista misle da rade nešto ozbiljno sa ovom platformom
Možda se i okliznem za ovu cenu ako imaju remastered Varljivo leto '68 :ROFLMAO:
Zlata vredi kako je dobar
Imaju naravno i taj film
A šta sve dobijaju stranci od raznih donacija za promociju svog sadržaja pa vam onda ne smeta što plaćate duplo skuplju cenu za njihove platforme.
A sve što je domaće treba po difoltu da bude džabe.
Kako da ne.

Poslednja izmena:
Imaju naravno i taj film
A šta sve dobijaju stranci od raznih donacija za promociju svog sadržaja pa vam onda ne smeta što plaćate duplo skuplju cenu za njihove platforme.
A sve što je domaće treba po difoltu da bude džabe.
Kako da ne.
Zapravo i nije džabe iako sam upotrebio tu reč, kad se finansira iz budžeta i kroz tv pretplatu znači da je već naplaćeno. Još imaju i reklame na javnom servisu iako obavezno svakom domaćinstvu naplaćuju pretplatu. Zato sam i napomenuo da sadržaj koji su oni producirali ne treba još dodatno da naplate jer je već plaćen zapravo.
Ono što ubace od drugih produkcija i treba naplatiti ali da cena bude smislena za ono što se pruža. Sa 600din su jako blizu HBO Max (oko 800din srpska cena, ne uključujem u poređenje argentinsku cenu) sa kojim nikako nisu za poređenje.

Samo gledaju da nešto dodatno naplate iako već dobijaju novac od pretplate. Isto kao što one svoje kablovske kanale daju samo mts-u, ali ne i SBB-u. U nekoj drugoj državi takva priča sa javnim servisom teško da bi prošla.

Sadržaj koji su oni producirali bi trebali da daju džabe
Ova ti nije na mestu.
Jednom snimljena serija / film ne znači da više nema troškova.
Samo gledaju da nešto dodatno naplate iako već dobijaju novac od pretplate. Isto kao što one svoje kablovske kanale daju samo mts-u, ali ne i SBB-u. U nekoj drugoj državi takva priča sa javnim servisom teško da bi prošla.
Ništa ti neće dodatno naplatit. Ovo je servis na dobrovoljnoj bazi.
Suština servisa je da na jednom mestu LEGALNO gledaš sadržaj koji se u svim civilizovanim zemljama plaća. Tuđi rad se plaća.
Premijera je džaba, video-on-demand se plaća.
Ko voli, nek izvoli.

Kako radi BBC

Poslednja izmena:
Sto lepo kad prosipamo mudrost. RTS planeta je vec duze free za korisnike iz Srbije, dostupna svima. Pored domaceg sadrzaja (ne i iz edicije Pavic) nudi i razne strane filmove. Skoro sam cuo da je u SAD, na rts planeti, cena po epizodi za Ubice mog oca bila oko 3 dolara. Ne vidim poentu da se isto to primenjuje i u srbiji pa makar i kao nova pretplta za Planeta plus, a da nije punjenje budzeta za koji se ionako na silu uzima od gradjana koji mozda ni ne geldaju rts.

A i sajt im je užasan, nema kataloga i uslovljavaju registraciju/prijavu. Imam nalog za planetu i kad se prijavim onda me uslovi da otvorim ovaj free od 7 dana a od naslova ni traga ni glasa. Neozbiljno je još uvek a vidim da postoje od januara još. Delić sadržaja se ipak može naći na društvenim mrežama

Pogledajte samo šta BBC nudi za sve građane Velike Britanije bez ikakve dodatne naknade.
Čak ne traže ni dokaz da imaš plaćenu tv licencu.

To što je domaće ne opravdava dodatno dranje ušiju sopstvenih finansijera. Kad glumataju komercijalu, nek budu konkurentni na tržištu i nek stave realnu cenu. Nek ukinu TV pretplatu i nek žive od svog rada i kvaliteta konačno, kao i druge kompanije. Prvi bih voleo da nešto domaće stekne širu popularnost, zašto mislite da ljudi po automatizmu hejtuju nešto samo jer su ga neki Žika ili Pera izmislili

Koji debilizam, nigde nema skinuti apk... Sa svih sajtova kad kliknem download izbaci application not found. Hteo da instaliram na fs 4k max cisto da vidim sta ima od sadrzaja posto nigde nema nikakvog kataloga. Ako neko ima apk za android tv neka mi pusti link na pm.

Ima katalog, samo moras da skrolujes skroz dole da ti se pokaze uokvireno crveno na kome pise PREGLEDAJ SAV SADRZAJ.

Katastrofa.
15:36 uspeo jedva da nadjem apk file za atv
15:39 aktivirao probni period od 7 dana
15:41 zavrsio sa pregledom siromasnog sadrzaja koji nude, samo prva sezona Ubice moga oca 😂
15:44 jos uvek se smejem sadrzaju koji nude
15:45 prekidam probni period i brisem aplikaciju
Bacio sam 9 minuta mog zivota na ovo...

P. S. 15:54 i dalje se smejem sadrzaju koji nude 😂😂😂

Pored toliko bogate arhive koju imaju, oni ne znaju da to iskoriste i ponude na platformama. Amateri.

Kako aktivirati slanje slike tj.castovanje u aplikaciji na tv? Ikonica za cast u app je siva a tv i mobilni su na istoj mrezi sa time da je net hotspotovan sa telefona na mojoj je sama aplikacija.

Nazad
Vrh Dno