Šta je novo?

Planet WAP-4033 nemoguć pristup, niti reset

ciki022

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
379
Kao što rekoh u naslovu, pristup podešavanjima navedenom AP nije moguće uraditi ( probao default 192.168.0.1, neće )
Rekoh da ga pustim da sam nađe IP, nekad nađe 169.254.188.183 a nekad 169.254.171.136 ( predpostavljam da je to od prethodnog provajdera )
Naravno da nije moguće pristupiti mu tako

Nemoguće ga je resetovati, jednostavno pritiskanje reset dugmeta ne vodi ničemu, niti držanje istog 5, 10, ma minut sam ga držao, ništa
Neko mi reče da probam da dok priključujem napajanje držim reset, isto neće

Znam kako se može resetovati, :smash:, ali treba mi u jednom komadu

Probaću sve savete ( dolazi u obzir i resetovanje, ako postoji mogućnost, u unutrašnjosti uređaja ), sem čukanja

Poslednja izmena:
WAP 4033 resetujes na fabrickapodesavanja tako sto dugme reset drzis duze od 5 sekundi.

Kada je resetovan, njegova IP adresa je 192.168.0.1

Adresa tvog racunara treba dabude neka iz istog opsega, na primer 192.168.0.2 maska 255.255.255.0.

Uredjaju pristups web citacem na adresu http://192.168.0.1, korsinicko ime "admin", lozinka "admin".

Pogledaj http://www.planet.com.tw/en/product/product_spec.php?id=121

Tu imas uputstvo za urdjaju kome sve ovo sto sam ti napisao stoji, a imas i neki utility program koji verovatno moze da nadje uredjaj i bez podesvanja IP adresa (nisama probao, ali takvi programi obicno tako rade).

Već sam skinuo uputstvo, pročitao, al džabe, nema šanse da se resetuje držeći reset 5 sekundi, pa i duže ( možda i ne radi taj reset taster, sad mi je palo na pamet, otvoriću ga )
A nisam video taj utility, probaću i to

Sad sam skinuo taj utility, to nije program već verzija firmvera 119

da ne otvaram novu temu, isto ovo se i meni desava, kupio sam planet 4033 i nit mogu da ga resetujem, jer onda bi resetom na default trebao da radi kao ap, tj da ga hvatam na laptopu... neznam sta da radim???

evo da odgovorim sam sebi... resetovao sam ga vise puta dok nije uspelo...
izgleda da ono dugme za reset zeza....

Nazad
Vrh Dno