Šta je novo?

pixelview tv kartica

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
doneo mi je prijatelj tv karticu {pixelview pv - tv309U +fm} ide uz nju disk sa driverom i softwere TV PLUS 3.0 uz koji inace nisam dobio serial key...tako da ne moze da se koristi!

nisam se susretao sa ovakvim tv hardwere-ima,mislim nije klasicna vec preko usb-a i ima kutiju koja ima u sebi svasta nesto,predpostavljam da ce manje opterecivati procesori da je solidna.e sad da li mogu da skinem neki drugi softwere za gledanje tv-a{kablovska} i da li ce taj softwere da prepozna ovu karticu.

da li je neko imao iskustva sa ovom karticom,koji softwere da skinem i gde?

Serial se obično nalazi u obliku etikete na originalnoj kovertici u kojoj je smešten disk, ako već nije odštampan na samom disku.

U suprotnom, potraži pomoć od Prolink tech supporta ili na matičnom sajtu proizvođača softvera http://www.honestech.com/ (ima novija verzija TV Plus 4.0).

skinuo sam novu verziju TVplus 40.gold koja je trail verzija ali nema softwere-skih organicenja.inace kad sam skidao verziju 4.0 download-ovao mi je dva file-a oba su .exe jedan TV a drugi httvplus40 goldshareeng e njega ne mogu da instaliram to je mali fajl ali nece pa nece.kad instaliram ovu drugu koja ima 56 mb-a prodje sve ok i nije nesto komplikovan ali nece da radi,svi driveri su ok ali kad odem da skeniram kanale ne nalazi nista u stvari ne znam da li uopste prepoznaje hardwere?

prikljucio sam sobnu antenu,zivim na brdu,bar nesto bi se videlo ali nista...

Poslednja izmena:
Ukoliko je instalacija uredno prošla i ako si pokrenuo TV Plus i došao do skeniranja, trebalo bi da radi. Ne znam za šta im služi taj drugi exe fajl.

Ništa, pokušaj da instaliraš TV Plus 3.0 a S/N potraži od prijatelja od kojeg si uzeo Tv box.

Ne moraš se ograničavati na TVPlus. Instaliraj samo drajvere i skini DScaler, pošto si već pitao može li neki drugi softver. Imao sam upravo PV koji je bio eksterni, radilo je savršeno.

Vrh Dno