Šta je novo?

PixelView PlayTV Pro Ultra...POLUDIT CU

adisbega

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2006
Poena
304
Pozdrav

Pomagajte

Kupio sam za 50km (sama cijena govori da je ******, ali eto sta je tu je) PlayTV Pro Ultra PV-TV304P+ (CX23881-19) chip
Software koji sam dobio je PlayTV Pro Ultra 3.6
Instaliram software, on stavi drivere:
Conexant 2388x TvTuner 3.1.89.0 (9.6.2004)
Conexant 2388x Capture ista verzija
Conexant 2388x Crossbar ista verzija

Kada pokrenem SW Config, namjestim Pal BG Line in, restart, i u softwaru sceniram programe, nade ih i sve super
Mada slika nesto nije najbolja, ali sam i to skonto, u capture opcijama izaberem Better quality i super slika
Sve je ovo super do ovdje, ali ja bi radio snimanje videa, odnosno capture
Ali problem je sto mi min zauzima 1,5gb i rez videa bude 720x570 (tako nekako)
Ima li kakav nacin da se rez smanji pa da snimljeni file bude manji
Probao sam sa drugim softwarima, ali tu nastaju problemi

Sa chris tv nadem kanale ali mi kvalitet bude slab, onakav kao u maticnom ali kad je iskljuceno better quality
sa dscalerom imam dobru sliku ali sad nema tona

Ako neko ima iskustva s ovom karticom neka pomaze, kako namjestiti da ova kartica normalno radi i snima, po mogucnosti s nekim drugim softwerom jer ovaj maticni je totalno ******, kao da su ga za win95 pravili

Probaj u 320x288x 25fps. To sto ti snimas je u punom Pal-u i cini mi se u avi (nekompresovani). Probaj isto to, ako imas jaku makinu u mpg2.Takodje, ako imas mogucnosti probaj da smanjis video bitrate na ~6 MBs.

Probaj WinDVR3 radi savrseno kod mene.E sad neces moci koristiti daljinski ali mozda ce kod tebe i raditi.

Ili vidi neki softver od novije Kworld kartice koja ima isti cip pa probaj oba.

gdje da izaberem 320x288 rezoluciju borab
nema u ovom softweru nista da se izabere, barem ja nisam nasao

Super je ovaj program
Rac ide pola min na 7mb
ali mi neki programi imaju slab audio nekako kao da krci, a i slika mi bas nije kao kod maticnog kada se ukljuci better quality ali je izmegu slike sa i bez te opcije

Samo da vam se zahvalim
Ovaj program je plafon, super slika, namjestio sam audio, snimalje je super
Izvlaci maximum iz ove karte, koja BTW i nije toliko losa koliko sam mislio a kosta samo 25E

i jos nesto ima li kakav program za teletext koji ide uz windvr

i jos jedan problem
ne mogu snimati BN Televiziju, javlja mi gresku "cannot record due to microvision protection"
Ima li nacina da se ovo zaobide

Vrh Dno