Šta je novo?

PixelView Play TV Pro software problem ?

• Začetnik teme Začetnik teme fet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
F

fet

Guest
Cao,

Juce sam kupio pomenutu karticu i imam probleme sa software-om.
Na originalnom Cd-a sam instalirao program pod imenom Pro TV ver 2.0 i na
kraju instalacije program mi trazi serijski broj kojeg ja naravno nemam.

Od ortaka sam uzeo program Dscaler koji fino radi ali nemogu da podesim daljinski i FM.

Ako neko ima pomenutu karticu molio bi ga da mi kaze koji program koristi, tj.
koji program je dobio pri kupovini iste.

Pozdrav

daljinski nemaš pod dscalerom, treba da instaliraš drugi program, girder, slobodno neku stariju free verziju, okej radi pos'o, noviju ćeš morati da "registruješ"...

FM ne koristim, ne znam kako se to rešava pod Dscalerom, ali u krajnjoj nuždi će ti završiti posao i originalan program... Serijski broj imaš sigurno na CD-u... Mada, iskren da budem, dosta puta sam instalirao program uz PlayTV Pro, i ne mogu da se setim nikakvog serijskog broja, niti da mi je to program ikad tražio pri instalaciji... 😉

😀

Pogresio si program, program se zove Pixelview Station pa verzija (ja imam v.5.23 TV).
Inace pazi da ne pogresis i model, ima 4 razlicite kartice (vidi uputstvo i pogledaj svoju kartu).
Imam tu kartu, ali mi je za poslednjih 2 godine zadala mnogo glavobolje.

a c a je napisao(la):
Pogresio si program, program se zove Pixelview Station pa verzija (ja imam v.5.23 TV).
Inace pazi da ne pogresis i model, ima 4 razlicite kartice (vidi uputstvo i pogledaj svoju kartu).
Imam tu kartu, ali mi je za poslednjih 2 godine zadala mnogo glavobolje.

Kakvih problema si imao sa njom, sad sam je dobio na poklon pa da znam sta me ceka ? 😡

Na CD-u koji sam dobio sa karticom nepostoji Pixelview Station ali sam ga skinuo sa neta verziju za win xp fajl
pod nazivom 9x-WDM.zip Ja imam karticu pod imenom PV-BT878P+ rev 9F

Kada startujem setup windows mi prijavi sledecu poruku:
c:\windows\system32\autoexec.nt. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft
Windows application. Chose Close to terminate application.

Koju verziju windowsa ti imas ?

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno