Šta je novo?

Pixel View Play TV Pro PV-BT878P+

saskons

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
309
Kupio sam pomenutu tv karticu....Pixel View Play TV Pro PV-BT878P+, ....
Softver je ocajan ....drajveri zezaju po xp sp2....
Pa ako neko ima istu karticu i koristi je bez problema, koje programe da skinem sa neta i drajvere..da bi to sve lepo radilo....

mozda da probas search : tv kartica , pixel view ,
pomaze veruj mi ..
pozdrav

Vlasnik sam iste kartice. Imao sam muke sa instalacijom. Cak je islo i dotle da sam morao da reinstaliram ceo Windows uz format... Ali nakon toga, radilo je bez problema sa drajverima koji idu uz karticu u kombinaciji sa DScaler-om, a za FM koristim originalni softver.

za dscaler ti uopste ne trebaju drajveri za 878 kartice...
inace uz gomilu generickih drajvera, 878 kartice su uvek jednostavne za instalaciju i postoji najsiri spektar softwera za njih...

brate probano.....ne-bi se javio da nisam isprobao sve varijante ...sem naravno format:)
drajveri oni drajveri ovi itd....
evo jedan lep sites...gde ima svega loodilo http://www.pctuner.ru/list-csoft.html ....
ali dzabe.....nekad sve lepo radi...a onda opet shit.
Radiator nema sanse da pokrenem...a ostali programcici ...tuga
Meni je veoma bitan dobar fm program za tv me bash briga:)

bas imas cudne probleme...
cisto eksperimentalno, da li si probao da promenis npr pci slot?

imam neku stariju pixel view i nisam video nista gore ot te kartice.drajveri su sra##e a i softver isto.
probao sam sve playere i jedino mi radi chris tv-kako treba...

NI SLUCAJNO nemoj da probas wdm drajvere na toj TV karti, meni je napravila pitchvajz (imao sam doticnu kartu, ali sam je se na vreme resio).
Na CD-u koji si dobio uz kartu ti pise verzija drajvera, proveri da li ima novijih na Netu.
Softver za gledanje i snimanje ti je nabolji za nju WinDVDR3, kao i za vecinu drugih karti ali neces moci izvuci full PAL jer ga normalni drajveri ne podrzavaju, amx 640x480 (wdm podrzavaju ali, rekoh, dalje od njih). Takodje nemoj da probas da instaliras uopste ni Cyberlink-ov Power VCR, i on dolazi u sukob sa drajverima.
Bilo kako bilo, malo ces da eksperimentises, pa sta ti proradi, to zapamti, pa reinstal Win-a ti ne gine.
Sve u svemu, tezak krsh od karte.

Poslednja izmena:
a c a je napisao(la):
NI SLUCAJNO nemoj da probas wdm drajvere na toj TV karti, meni je napravila pitchvajz (imao sam doticnu kartu, ali sam je se na vreme resio).
Na CD-u koji si dobio uz kartu ti pise verzija drajvera, proveri da li ima novijih na Netu.
Softver za gledanje i snimanje ti je nabolji za nju WinDVDR3, kao i za vecinu drugih karti ali neces moci izvuci full PAL jer ga normalni drajveri ne podrzavaju, amx 640x480 (wdm podrzavaju ali, rekoh, dalje od njih). Takodje nemoj da probas da instaliras uopste ni Cyberlink-ov Power VCR, i on dolazi u sukob sa drajverima.
Bilo kako bilo, malo ces da eksperimentises, pa sta ti proradi, to zapamti, pa reinstal Win-a ti ne gine.
Sve u svemu, tezak krsh od karte.

evo ovako program koji radi lepo i neoslanja se na wdm DRIVERE JE ChrisTV Professional 4.8....RADI LEPO...e sada nisam josh provalio za FM ...ali ako ima neko regisatrovan :):):) prg....neka negde okaci ilisalje mi na mail...

Nazad
Vrh Dno