Šta je novo?

Mobilni telefon Pixel 7 pro, S22 plus ili S21 plus

Koji mobilni telefon kupiti

Insane011

Poštovan
Učlanjen(a)
12.07.2017
Poena
60
Zdravo svima, razmisljam se o kupovini Pixel 7 pro ili S22+, mozda cak i S21+.
Telefon mi je potreban za neku "standardnu upotrebu", nekoliko mail maloga, browsing i slicno. Igrice ne igram. Fotkam ne toliko cesto, ali volim kada telefon pravi kvalitetne fotografije. Sto bolja baterija, to bolje :) Telefon planiram da zadrzim 3-4 godine. Samsung mi je nekako sigurica za kupovinu, ONE UI mi je sasvim OK (trenutno imam Samsung i Xiaomi, ONE UI mi mnogo vise lezi od MIUI, ne znam sta da ocekujem od Pixela). Nalazim informacije da je baterija na S22+ ne toliko sjajna, da je bolja baterija na S21+, i da nema preterane razlike medju ovim telefonima. Zato mi je i S21+ negde opcija, a i jeftiniji je za oko 100 evra (telefon kupujem u inostranstvu, cene za Pixel 7 pro i S22+ su identicne). Vizuelno mi se svidjaju sva tri telefona, nisam preterano fan zaobljenih ivica ali navikao bih se :)
Sacekacu jos mesec dana da vidim review-eve Pixel-a, do tada me zanima vase misljenje, sta mislite da je bolja kupovina.

Sudeći po prvim utiscima sebi bih u ovom trenutku uzeo Pxl7 pro. S21+ sam dao supruzi i evo posle godinu i kusur i dalje je odlična baterija, solidna kamera, fenomenalan ekran.

I ja ga merkam ali nikako da iskopam neke utiske sem da se brzo sljusti boja za kamere sto verovatno znaci da im je QC nepostojeci.

Na papiru telefon za tu kintu je zverina ali u praksi ne znam, a sa motorolom generalno imam 0 iskustva pogotovu koliko dugo imaju update.

S21+ po meni nije nesto, imao sam ga par meseci (od januara do aprila), nije zadovoljio ocekivanja. Exynos model, domaci, tj mts.
Grejao se dosta, doduse jeste bio stabilan, ali ni da prismrdi 13 Pro na primer po stabilnosti i kameri.
Ekran dosta lep, naravno, baterija je bila OK, ali je Pixel 7 Pro (iako meni licno nije zanimljiv), verovatno dosta bolja opcija, sto hw/sw, a sto zbog toga sto je godinu ipo noviji.

Nazad
Vrh Dno