Zdravo svima, razmisljam se o kupovini Pixel 7 pro ili S22+, mozda cak i S21+.
Telefon mi je potreban za neku "standardnu upotrebu", nekoliko mail maloga, browsing i slicno. Igrice ne igram. Fotkam ne toliko cesto, ali volim kada telefon pravi kvalitetne fotografije. Sto bolja baterija, to bolje
Telefon planiram da zadrzim 3-4 godine. Samsung mi je nekako sigurica za kupovinu, ONE UI mi je sasvim OK (trenutno imam Samsung i Xiaomi, ONE UI mi mnogo vise lezi od MIUI, ne znam sta da ocekujem od Pixela). Nalazim informacije da je baterija na S22+ ne toliko sjajna, da je bolja baterija na S21+, i da nema preterane razlike medju ovim telefonima. Zato mi je i S21+ negde opcija, a i jeftiniji je za oko 100 evra (telefon kupujem u inostranstvu, cene za Pixel 7 pro i S22+ su identicne). Vizuelno mi se svidjaju sva tri telefona, nisam preterano fan zaobljenih ivica ali navikao bih se 
Sacekacu jos mesec dana da vidim review-eve Pixel-a, do tada me zanima vase misljenje, sta mislite da je bolja kupovina.
Telefon mi je potreban za neku "standardnu upotrebu", nekoliko mail maloga, browsing i slicno. Igrice ne igram. Fotkam ne toliko cesto, ali volim kada telefon pravi kvalitetne fotografije. Sto bolja baterija, to bolje
Sacekacu jos mesec dana da vidim review-eve Pixel-a, do tada me zanima vase misljenje, sta mislite da je bolja kupovina.