Šta je novo?

Pivot software za TFT

PeterJay

Čuven
Učlanjen(a)
20.06.2001
Poena
619
Pre mesec-dva sam nabavio TFT iz signature-a. Software koji sam dobio uz njega je Pivot Pro koji me jako nervira: u windowsu za svaki context meni ubacuje pivot pro logo i opcije za okretanje display-a. 😡
Znate li kako mogu izbaciti ove stavke ili znate li neku alternativu ovom programu?

Poz.

PS monitor je prikljucen za digitalni izlaz na grafickoj, pa tako opcije za rotiranje ekrana u catalyst control panelu nisu dostupne ...

Nar nikoga ne nervira taj context meni?

BTW, nasao sam resenje. Modovani DNA driveri imaju mogucnost da rotiraju display i na digitalnom izlazu.

Ja taj nisam ni instalirao, nego sam u opcijama Catalyst drajvera (sad nisam kod kuće pa ne znam gde tačno beše) postavio hot-key Ctrl-Shift-F12 za rotiranje 90 stepeni ulevo i nazad.

Još sam uključio hot-key podršku, isključio prikaz ikonice u tray i pobio ostale hot-keys. Dakle, ništa se nigde ne vidi, samo pomenuta kombinacija rotira ekran na jednu i na drugu stranu. Grafička je stara R7500, DVI izlaz.

Sad sam i ja napravio hotkey za rotiranje. Hvala Ti!

Interesantno je da kad sam prvi put prikljucio TFT na digitalni izlaz, opcije za rotiranje "digitalnog signala" u control panelu nisu postojali!!
Otkad sam ponovo instalirao Win i drivere (crklo mi HDD star mesec dana), sve je u redu! Probao sam i official 4.11 i DNA 4.12. ,)

Poz.

Nazad
Vrh Dno