Šta je novo?

Pitanje

Joco

Poštovan
Učlanjen(a)
13.10.2014
Poena
51
Jel noze fb profil u isto vreme biti aktivan na dva racunara?

Može.

A jel meni izlazi obavestenje da se neko drugi ulogovao? Ili najnormalnije dva korisnika koriste isti profil u isto vreme?

Poslednja izmena:
Sve zavisi kako si podesio nalog pri prijavljivanju, da li te obavestava mailom kada se ulogujes... mada odavno nemam fb, tako da ne znam kako je sada.

Hvala u svakom slucaju.
Ukoliko neko zna, neka podeli svoje znanje. xD

Moguće je da si zaboravio da se odloguješ sa nekog drugog računara. Mislim da postoji opcija da se izloguješ sa tog drugog računara gde si ulogvana. Pročačkaj malo i videćeš. Ako ti ne uspe, menjaj šifru i pitaće te da li da se odloguje sa svih drugih uređaja i to štikliraj.

Bitno mi je samo da znam da li mojoj devojci izlazi obavestenje kada se ja ulogujem na njen acc?

Hajde, hajde: "Ko je bez greha, neka prvi baci kamen" ;)

Hajde, hajde: "Ko je bez greha, neka prvi baci kamen" ;)
Jao kad nam je profa iz veronauke pricao tu pricu. Kaze on"i uze Isus najveci kamen pogodi je u glavu i ubi". Mi svi u fazonu kao "pa da on je jedini bez greha" i tako to a on u smehu govori "Pa da li ste vi deco nornalni zar stvarno mislite da bi Isus to uradio". Svi u odeljenju smo se osecali kao najveci retardi.
Nevezeno za temu, ali morao sam da ispricam.

Ako sumljas onda je opravdano. Nema obavestenja kada radi na 2 kompa istovremeno.

^^ Cim sumnjas to je to.. Pisi propalo :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno