Šta je novo?

Pitanje

Shumaher

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2001
Poena
619
Pozdrav

Zheleo bih da znam da li vredi ovako neshto raditi i ako je neko
to uradio,a radi se o sledecem

U novinama sam video oglas o mogucnosti prodaje mobilnih telefona na 12 mesechnih rata bez ucheshca i kamate
pa ako bi se neko javio ko je tako kupio mobilni telefon da ga pitam shta sve treba da se radi,jer nisam i BGD.
npr jedna rata za Nokia 5510 je 2176 din a za ericsson t65 2075 din
ericsson t68 3799 din , Nokia 8850 2936 din

da li vredi ali je original i dobijesh garanciju,kutiju i upustvo u boji i osecaj sigurnosti da si prvi vlasnik,uvek sam patio za originalima

Pozdrav

Shumaher je napisao(la):
U novinama sam video oglas o mogucnosti prodaje mobilnih telefona na 12 mesechnih rata bez ucheshca i kamate. npr jedna rata za Nokia 5510 je 2176 din a za ericsson t65 2075 din ericsson t68 3799 din , Nokia 8850 2936 din
Ako su tolike rate onda je to čista pljačka.

Dokle god su takve kamate, bolje kupi Euro za datu sumu svakog meseca... I kad nakupis dovoljno kupi neki moderniji model...
U medjuvremenu kupi (umesto prve rate) neki polovnjak.

Shumaher je napisao(la):
Pozdrav

Zheleo bih da znam da li vredi ovako neshto raditi i ako je neko
to uradio,a radi se o sledecem

U novinama sam video oglas o mogucnosti prodaje mobilnih telefona na 12 mesechnih rata bez ucheshca i kamate
pa ako bi se neko javio ko je tako kupio mobilni telefon da ga pitam shta sve treba da se radi,jer nisam i BGD.
npr jedna rata za Nokia 5510 je 2176 din a za ericsson t65 2075 din
ericsson t68 3799 din , Nokia 8850 2936 din

da li vredi ali je original i dobijesh garanciju,kutiju i upustvo u boji i osecaj sigurnosti da si prvi vlasnik,uvek sam patio za originalima

Pozdrav

Stvar je u tome sto su to organizovali Comtrade (znaci jesu originalni telefoni :D ) i Postanska Stedionica. Uslov da bi mogao da kupis mobilni na ovaj nacin je da posedujes otvoren tekuci racun kod iste.
A sto se tice cena - deru FX

Poz

Da kapito

Pozdrav

Zheleo bih da se zahvalim odgovorima vlasti,dejandj-u i DiSLOcAtED-u

Idem na pivo (D)

Imaš radnje (u jednoj od njih sam i ja uzeo telefon), gde daju na 7-8 rata, uz 15-25% kamate (u mom slučaju 18%), pri čemu ti se kamata ne računa na učešće. Npr., ako daš odmah 100 DM, ostatak sume + 18% deliš na rate.

Nazad
Vrh Dno