Šta je novo?

Pitanje za vlasnike radeona:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Da li ste, i ako ste kako ste resili problem refresh rate-a u XP-u?
verovatno je o ovome bilo reci ali nisam pazio na casu pa molim ako moze jos jednom:)

hvala:)

Pa kao prvo sa SP1. :)

A ako ostane jos poneka OpenGL koja zeza, ReForce radi i sa Radeon-ima (...barem tako tvde, nisam se licno uverio, nemam trenutno ni jednu OpenGL igru instaliranu).

U Catalystima 2.5 ili novijim imas za directx, a rekli su da ce u neku sledecu verziju ubaciti i za opengl.
Inace koristim RefreshFix sajt , najnovija verzija .
Napisali ga ovi Rusi bas za Radeone i ima jos par opcija sem sto resava refreshfix problem. Ne instalira se, samo se pokrene .exe, i nije rezidentan.

SP1 je tu skinuo sam i ovo programce sve u semu - hvalamomci:)

ako nije tajna koju Rade kartu koristis?

ja 7200

Poz

Ja imam Ati 7200 ( crt , dvi , tv out s -video 7 pinski ) normalno Built by Ati

Imam XP sa SP1, Radeon 8500LE. Juce sam stavio Catalyst 2.5 i odmah posle instalacije naravno pokrenem 3DMark i dobijem opet 60 Hz, kao i kad nisam imao SP1. Znaci SP1 sam po sebi to ne ispravlja ili mozda i pored SP1 mora da se u DirectX-u u override tabu oznaci 85 Hz na pr.
To se resava lako pomocu Refresh Force 1.10. Nema instalacije, nije rezidentan.

Broz je napisao(la):
Da li ste, i ako ste kako ste resili problem refresh rate-a u XP-u?
verovatno je o ovome bilo reci ali nisam pazio na casu pa molim ako moze jos jednom:)

Reforce radi kod drugara bez ikakvih problema, video sam svojim ocima,
dx i opengl sve jedno.

ReForce radi odlicno ali i sa service packom 1 radi ok tj pamti rezoluciju desktopa i ja sam imao slican problem kad sam koristio refresh koji nije dozvoljen od win a tj unstiklirao sam hide modes that this monitor cannot display

Moze link za reforce:)

Tomvlad, ajde MOLIM TE na meil...

To je kad imate bahate monitore moj ionako na 1024*768 ne moze vise od 60HZ pa to onda rulz

inace imam built by ATI! Radeon 8500

Nisu bahati monitori nego volim dvoje oci koje su ionako oslabile od citanja:(

Ma samo se jednom zivi !!! nek idu oci u ...........
Zezam se!!!

Nazad
Vrh Dno