Šta je novo?

Pitanje za vlasnike Radeon-a 9000

red alert

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
604
jel vam igre rade ok?
mislim...nemam iskustva, pa me interesuje da li kartica potpuno zadovoljava sto se tice danasnjih igara?

Ne u potpunosti.
Ne rade sve igre kako valja, pogotovo one starije i manje popularne.
Medjutim, 99% hitova, popularnih igara radi odlicno ili pristojno.
NFS6 koliko sam kapirao je jedan od retkih hitova koji ne radi kako valja na Ati karticama.

Pozdrav!

slozio bih se sa Saletom, ali bih ipak onu brojku sveo na mozda 95% :)

Sasa je napisao(la):
Ne u potpunosti.
Ne rade sve igre kako valja, pogotovo one starije i manje popularne.
Medjutim, 99% hitova, popularnih igara radi odlicno ili pristojno.
NFS6 koliko sam kapirao je jedan od retkih hitova koji ne radi kako valja na Ati karticama.

Pozdrav!

meni radi savrseno i sa NFS6. nemam bas nikakvih problema, detalji na maximum u klizi....

winME

legend je napisao(la):
meni radi savrseno i sa NFS6. nemam bas nikakvih problema, detalji na maximum u klizi....
Nemojte pogresno shvatiti, kao sto je bilo slucajeva, driveri su na defaultu, a detalji u igri su na maximumu.:)
Prodao sam pre jedan GA 9000 i covek mi se javi kao dobija jako lose rezultate u 3dmarku i posle par dana konsultiranja preko telefona se ispostavilo da je u driverima sve moguce stavio na max setovanja...:p
I nemojte zaboraviti da dosta zavisi i od masine u koju se stavlja!

Inace kartica je sasvim OK za nove igre!

Imam xp i doticnu kartu i do sada sam usatnovio da mi ne radi Soul Reaver2(Cela slika je u par nijansi ljubicaste,al se nazire, tj. cak sam skontao u meniju quit :) ) 007 nightfire ima problem sa teksturom neba koje opako brljavi , u morrowindu pixelshading H2O ne radi iako je ukjucen(mada nisma probao sa verzijom catalyst-a 2.5) a nisam uspeo ni u Neverwinter Nights-u da ukljucim shiny water.UT2003 od 320x200 pa sve do 1024x768 radi u otprilike istom frame rate-u, koji je ok kad se igra 2 na 2 .

Nfs HP2 radi bez ikakvih problema :)

Meni za sad sve igre rade o.k. osim Hitman 2, koji ponekad izbacuje neke providne teksture, ali i to ne uvek.;)
masina je XP 1700+ sve na defaultu, Ga7VA, 256 DDR. Windows je Me.
Inace mislim da je bolja od Gf4MX.

Nazad
Vrh Dno