Za to su nadlezni lopovi iz telekoma a ne iz ptt-a.Zna li neko tj. ima li informaciju kad ce ovi lopovi iz ptt da nas izjednace sa ostalim pretplatnicima na teritoriji Beograda
Centrle preko koje ide neko prigradsko naselje je obicno u tom prigradskom naselju.mislim da izjednacavanje sa BG-om necje skoro da se desi posto centrale preko kojih idu naselja na periferiji se ne nalaze u BG-u vec po okolnim mestima..... kao sto su Mladenovac itd.... tako da treba zescja kinta da se pljune za prelaz na grad...
Zaboravio si da napomenes da kad se iz Beograda zovu brojevi na 8-icu, njima je sve normalno, impuls je , valjda, 0.36 para, dok kad se "sa" 8-ice zove Beograd onda je 2x skuplje tj. 0.72 pare. FX A sto se tice Digitalnih Centrala to ugradjuju nekoliko puta na dan.cheerstwister je napisao(la):Zna li neko tj. ima li informaciju kad ce ovi lopovi iz ptt da nas izjednace sa ostalim pretplatnicima na teritoriji Beograda (znaci brojevi koji pocinju sa 8***,tj. Rusanj (taj sam) ,Sremcica...)
pTomic je napisao(la):Zaboravio si da napomenes da kad se iz Beograda zovu brojevi na 8-icu, njima je sve normalno, impuls je , valjda, 0.36 para, dok kad se "sa" 8-ice zove Beograd onda je 2x skuplje tj. 0.72 pare. FX A sto se tice Digitalnih Centrala to ugradjuju nekoliko puta na dan.cheers
twister je napisao(la):Zna li neko tj. ima li informaciju kad ce ovi lopovi iz ptt da nas izjednace sa ostalim pretplatnicima na teritoriji Beograda (znaci brojevi koji pocinju sa 8***,tj. Rusanj (taj sam) ,Sremcica...)
IspravkaKostamojan je napisao(la):U lokalu bi trebalo da je oko 4 impulsa za minut u skupljoj, odnosno 2 impulsa u jeftinijoj tarifi! CENA IMPULSA JE UVEK I SVUDA ISTA!!! Kako bi ti drugacije obracunali telefonski racun?!?
verovao ili ne ali se metakonta ne moze svrstati u "analogne" centraledriver je napisao(la):..pa u centru su i dalje analogne metakante![]()
pTomic je napisao(la):Zaboravio si da napomenes da kad se iz Beograda zovu brojevi na 8-icu, njima je sve normalno, impuls je , valjda, 0.36 para, dok kad se "sa" 8-ice zove Beograd onda je 2x skuplje tj. 0.72 pare. FX A sto se tice Digitalnih Centrala to ugradjuju nekoliko puta na dan.cheers
Ma kakav bre centar, pa 70% Beograda ima analogne shit centrale!!driver je napisao(la):Kakav bre Rushanj, pa u centru su i dalje analogne metakante![]()
twister je napisao(la):hvala,mnogo ste me utesili...
-4x skuplje a ne 2x
-digitalnu imamo samo je pitanje iz kog veka
-zamislite kad sam pogledao semu razvoja KDS-a za podrucje Rakovice
a ono dosli do petje za Zeleznik (Ibarska Magistrala) i ni makac.Kazem ne vredi se nervirati ali sta onda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari