Šta je novo?

Pitanje za stare igrace

Ribo

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2004
Poena
319
Trazim jednu igricu, od perioda 1995-96 koja lici mnogo na Mad cars i Micro machines, znate car fights (sa malim automobilima i imali su i nitro) fazon. Igrala se preko Dos-a i mislim da je bila compatibilna i sa Windows 95. Na zalost tada mi je riknuo Hdd od 540mb na moju tadasnju 486DX2/66 i izgubio sam igricu (cak nije bila ni cela nego demo).Stvarno, ma koliko sam pokusao da se setim kako se zove, ne mogu.Potrazio sam stare CD-ove sa demo igricama, nigde je nema. Ako ima nekog gamer-a iz tih vremena i se seca neku takvu igricu, nek pomogne ako moze.

Poslednja izmena:
Ne postoji download iste. Moguce je samo skinuti demo ili naruciti kompletnu verziju.

U pitanju je jedna od najigranijih stvari na mom kompu ikada. Takodje, morao sam je izbrisati dok sam imao 1.5GB hard, tako da... sada placem.

U pitanju je Death Rally. U igri se pojavljuje i Duke Nukem.

Kako je to bila sjajna igra... alaj smo je ljuštili na časovima informatike u srednjoj...

Jeste, ta je ta. Ljudi hvala vam puno, super ste. Igrica je bila fenomenalna, i igrao sa mojim bratom satima, cak pre 2-3 god, pitao me dali se secam tu igricu i da li je imam jos. Pokusacu negde da je nadjem celu.

Poslednja izmena:
Voodoo_NBGD je napisao(la):
Kako je to bila sjajna igra... alaj smo je ljuštili na časovima informatike u srednjoj...

Blok informatike, celog dana. Nisam ni znao kada je odmor, nisam jeo. Samo je stajala gomila limenki Sprajta, uvek jedna puna. Mislim da su to bili jedini trenutci kada su fenseri ( ,) ) i lozane ( :trust: ) nama ( :type: ) kupovali nesto na odmorima :D . Eh...
Posle je neko instalirao Quake II. Kakvi su to dani bili na informatici.

Poslednja izmena:
Nasao sam neku full verziju sa 40mb, nadam se da je ta, kad je budem skinuo.

daj link ako je full

Trenutno je skidam preko SBB-ov hub na DC++

Poslednja izmena:
U pitanju jeste full verzija 1.1. Ko hoce moze na pm da se javi pa da skine preko dc++ iz mog share-a. Ima 2 full verzije.!? jedna 10mb i jedna 40mb.

Death Rally je keva! ja sam samo demo verziju igrao ko nenormalan, a o full da ne pricam. Obozavao sam da onog glavonju pobedjujem tako sto cu da ga unistim. Dodjem do njega i kupim tj. vratim se na onaj drugi najjeftiniji auto...i opet ga ske*am sa njim.

LOL

Ta igra se igrala u mrezi u igraonici tamo neke '97 ako se ne varam.Kolika je to zaraza bila,kad nas cetvorica krenemo to da igramo...nezdravo...
A da,imam je i sada,verzija od nekih 12mB,samo radi mi jako sporo (i pod Xp-om i pod DOSBox-om).Ako neko ima resenje neka javi.Poz

Mislim da u dosbox-u imas opciju za podesavanje brzine

Kasno sam video sta vas muci imao sam ja onu verziju od 10mb full. Uzgred Ribo sta se razlikuje u onoj od 40mb. A da i mi smo to igrali na informatici non stop!!!

Probaj u glavnom meniju, znaci tamo gde kupujes auto da otkucas DROOL ! Ne mogu da verujem cega sam se setio!

Proday je napisao(la):
Kasno sam video sta vas muci imao sam ja onu verziju od 10mb full. Uzgred Ribo sta se razlikuje u onoj od 40mb. A da i mi smo to igrali na informatici non stop!!!
Ne znam gde se razlikuje nego ovu od 40mb nisam uspeo pokrenuti ali onu od 10mb uspeo sam

ajd neka neko to okachi kao torrent, i za nas ostale :)

Ja sam skinuo preko eMule-ta verzija 41.3MB verzija 1.1. Ima lepo shortcut i pokrene se igra. Jedino me za7ebava svuk tj. nema ga. U folderu ima SETUP.exe i tu imam gravis ultra sound, sound blaster/mono/pro/16/awe32, sound blaster/mono/pro compatibile, i none. Kada stavim na gravis izbai neku gresku, kada stavim na awe32 izbaci mi sound card address 0x210-0x280, zatim soud card interrupt irq2-irq15, sound card DMA chanel od 0 do 7. E sada kako to da namestim? Ja sam se ranije nesto gubio sa Another World (jedna od boljih igara koje sam igrao) i namestio sam zvuk ali se ne secam podesavanja. Imam realtek-ovu integrisanu. Ako neko zna kako da namestim...

shibbypower1 je napisao(la):
Ja sam skinuo preko eMule-ta verzija 41.3MB verzija 1.1. Ima lepo shortcut i pokrene se igra. Jedino me za7ebava svuk tj. nema ga. U folderu ima SETUP.exe i tu imam gravis ultra sound, sound blaster/mono/pro/16/awe32, sound blaster/mono/pro compatibile, i none. Kada stavim na gravis izbai neku gresku, kada stavim na awe32 izbaci mi sound card address 0x210-0x280, zatim soud card interrupt irq2-irq15, sound card DMA chanel od 0 do 7. E sada kako to da namestim? Ja sam se ranije nesto gubio sa Another World (jedna od boljih igara koje sam igrao) i namestio sam zvuk ali se ne secam podesavanja. Imam realtek-ovu integrisanu. Ako neko zna kako da namestim...
http://sourceforge.net/projects/vdmsound/

Ja pod dosbox-om imam zvuk,ali igra mnogo sece.A ako povecam cpu cycle onda sece zvuk...Pod XP-om igra ide savrseno ali nema zvuka....Doduse ja sam zvuk namestio preko VDMSound-a ali je nesto traljavo to radilo...prava steta,jel su zvucni efekti stvarno extra

Nazad
Vrh Dno