Šta je novo?

Pitanje za Rapidshare Premium Account korisnike?

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Uskoro mi istice rapidshare vreme.Zanima me da li je moguce da mi ostane isti account jer na njemu imam dosta uploadovanih stvari i poena,a da uplatim novo vreme tek za mesec dana.Da li ce mi i posle mesec dana ostati sve ovo ili cu morati da kupujem novi account.

Account koji je istekao se briše nakon 30 dana. Ukoliko uplatiš pre toga, ne gubiš ništa...

Baci se na jaci upload. Pa ce se sakupiti, valjda, nesto da ne moras da uplacujes, ako je to problem.

Baci se na jaci upload. Pa ce se sakupiti, valjda, nesto da ne moras da uplacujes, ako je to problem.

Ma nije do toga.Imam ja da produzim jos jedan mesec,ali hocu da mi ostanu ti poeni i da kada uplatim za jos 6 meseci,onda dobijam jos 6,7 ili 8 hiljada poena i sa tim poenima mogu komotno da produzim jos 2 meseca.
Problem je sto necu biti tu da koristim sledecih mesec dana,pa ne bi da mi iskljuce nalog.

Kao što je zokara rekao, imaš 30 dana da produžiš account. Ja sam bio u sličnoj situaciji, odnosno uplatio sam 28. dana posle isteka pretplate. Nikakvih problema nije bilo.

Evo šta piše na Infopano forumu:

"Prilikom prve kupovine Premium naloga, automatski dobijate 8000 Premium poena, a za svako naknadno plaćeno produžavanje (Extend) dobijate 1000, 3000, 6000 ili 12000 poena u zavisnosti od perioda produžavanja (1, 3, 6 ili 12 meseci)."

шта може да се уради са 11000 поена, тј да ли могу бесплатно да продужим за још који месец?

sa 11000 poena mozes da produzis account na za jos jedan mesec ili da kreiras novi nalog (takodje na jedan mesec)

Nazad
Vrh Dno