Šta je novo?

Pitanje za Opera korisnike!

• Začetnik teme Začetnik teme Milak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Milak

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
304
Koristim Operu 7.50 i mislim da je stvarno extra int. browser!
Jedino sto me smara jeste Work offline.tj, smara me to sto on ne radi!
Naprimer,mogu da vracam samo odredjene stranice na offline-u.Konkretno na ovom sajtu mi ostaje samo ona strana na kojoj sam bio kad sam zadnji put izasao,a kad idem back mogu videti samo stranice threadsa,a ne i sadrzaj topica na njima.iako sam ih posetio pre 2 min.A na nekim sajtovima ne radi uopsete,ili tako polovicno!
Kako da namestim da vidim sve sto sam gledao?
p.s.Ne verujem da je do toga ali u jednom prgramcicu (xp customiser) sam namestio da mi se kes memorija prazni i da se brise history(ali kad se komp ugasi),ali ovaj problem se desava cim se diskonektujem sa neta.

tools>preferences>history and cache pa podesi po tvojim potrebama.

ne,izgleda to nije to.podesio sam ja to i ranije i opet isto sr@nje!

mada sam video ovde negde na forumu da je offline u operi nepodrzan!jel tacno to?

Probaj Avant Browser. Ja ga sad koristim, jako je dobar, brz je i sto je najvaznije sve cisti kao lud...

Prvo sam bio na Operi 7.54, pa sam onda presao na Firefox 1.0 koji je brutalan ali je u nekim stvarima malo spor, pa sam onda zavrsio na ovom Avant-u.

Milak, pre nego sto krenes da otvoris stranicu iz history-a, obavezno moras da stikliras work offline ili ce se strana koju pokusavas da otvoris izgubiti iz kesha. Dakle, prvo stikliraj work offline, pa ces moci da otvaras strane iz kesa kao iz bilo kog drugog browsera

@vule: ama koji je djavo vise ljudima na forumu? Na pitanje koij LG monitor, pola ljudi uleti sa uzmi Samsung; na pitanje kako neko da namesti nesto u jednom browseru ljudi ulecu sa "uzmi taj_i_taj, ja ga koristim, odlican je". Alo bre? Dosta vise sa shumom!

Poslednja izmena:
Imam i ja jedan problem.. Naime pre, kada sam kucao adresu dovoljno je bilo da samo upisem jedno, dva tri slova i da mi automatski izbaci sve sajtove koje pocinju tim slovima.. a sada nece.. i ako u padajucem search bar-u vidim sve te adrese..?!

Help meeee...

Tools -> Preferences -> Mouse and keyboard -> stikliraj Enable auto-completion dropdown

@Chivitli - ali to mi je vec cekirano..?! 🙁

Sada sam provalio da neke stranice hoce da mi prepozna a neke ne, a nece bas te na koje cesto idem.. 🙁

Sta dalje..?

SBSL je napisao(la):
@Chivitli - ali to mi je vec cekirano..?! 🙁

Sada sam provalio da neke stranice hoce da mi prepozna a neke ne, a nece bas te na koje cesto idem.. 🙁

Sta dalje..?

Povecaj broj adresa koje ce da pamti tools>preferences>history and cache

Pa i to mi stoji na 10.000 🙁

Na koju vrednost mislis, "Visited addresses" ili "Typed in addresses", posto ta vrednost ne moze da se izabere za ovo drugo, a to je ono sto ti treba.

Prvo mi stoji na 500 (maximum) a drugo na 10000 (maximum)...

Nazad
Vrh Dno