Šta je novo?

Pitanje za korisnike Verata

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
U poslednja 2 dana [citaj noci] dogadja se nesto sto ne pamtim da mi se dogodilo u prethodnih min.6 meseci,a to je da puca veza. Ranije znam da budem online po 8h i da ne pukne [i uopste koliko god da budem ne puca] sad odjednom je pocela da ko luda,svakih 10tak min,pa se iskulira jedno pola sata je OK,pa opet.I tako u krug,i onda odustanem posle nekog vremena.
Da li se to samo meni desava ili ima jos neko sa slicnim problemom?

P.S. Znam da je pucanje veze relativno normalno za nase provajdere,ali bas zato je pitanje upuceno korisnicima Verata,jer se [meni bar] to nijednom [do pre neko vece] nije dogodilo od kad sam kod njih [godinu i nesto].

Iz KG-a je sve ok, radi normalno (Verat), btw meni nikad nije pukla veza dok sam na netu, i ko je na digitalnoj to ne bi trebalo da se desava...

Cini se da su generalno tel. veze u Beogradu pocele da trokiraju. Moguce je da ovi iz PTT-a ceprkaju nesto, a znajuci ih to nece bas na dobro izaci...

Meni je juce pre podne tri puta pucala veza za sat vremena na Veratu, sto ne pamtim. Izgleda da je ipak neki problem do njih.

Ja imam slicnih problema sa njima vec nekoliko dana, mada su ipak bolji od Drenik-a na primer koji ima katastrofalan protok + puca veza. Dok eunet, Infosky i Yubc rade perfektno.

Uh,dobro je,taman sam pomislio da nesto nije kod mene u redu,posle toliko vremena.Sad je kao sve OK,ne puca ni danas ni juce.A taman sam hteo da se "ispraznim" na ovim likovima iz tehnicke podrske! :D

RamOne je napisao(la):
Ja imam slicnih problema sa njima vec nekoliko dana, mada su ipak bolji od Drenik-a na primer koji ima katastrofalan protok + puca veza. Dok eunet, Infosky i Yubc rade perfektno.

Drenik je poceo da radi kriminalno otkada ga odrzava Luka Gerzic...momak se trudi,ali sve je to mnogo traljavo...nekad je Drenik bio super,sada im 'cuveni' ftp radi ocajno(morate iz getrighta po 5-6x resume-ovati dl,jer protok zamre).

Ajd da se nadovezem za drenik, steta ali stvarno je ocajan ali ocajan bas od dolaska luke, mislim *ebes poso kad je decko utripovao da je najpametniji , to mi je dosta ljudi za njega reklo, a i cinjenica je da drenik vise ni samo za mail ne moze lepo da se koristi. Jedino 10mb za prezentaciju sto im valja :p

Ma pazi,koliko je on dobar kad su ga poslali na kurs linux administracije u Vincu :D.A ortak koji mu je drzao kurs(moj jako dobar drug) je rekao da je momak stvarno ne zna....

Ajd onda da pisemo Roli, mada sumnjam da ce imati uspeha kad je luka vec dugo u Drenik-u, steta , imam utisak da se svi ISP-ovi kod nas popravljaju a samo oni tapkaju u mestu ili su jos gori...

nesharm je napisao(la):
Ma pazi,koliko je on dobar kad su ga poslali na kurs linux administracije u Vincu :D.A ortak koji mu je drzao kurs(moj jako dobar drug) je rekao da je momak stvarno ne zna....
Sladjan? :)

Vrh Dno