Šta je novo?

Pitanje za korisnike FlashGet-a?

• Začetnik teme Začetnik teme Mookey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Preko koje opcije moze da mi download nekog filea prikaze u systrayu preko male ikonice.To mi treba da bih lako mogao da pauziram download kad hocu da ne moram da ulazim u program i da pauziram.
I jos nesto,kako da namestim da mi kada pauziram neki file da odmah ne pocinje da downloaduje drugi nego da ceka da ja otpauziram ovaj koji je pauziran.
Hvala!!!

Odgovor pod 1 i 2 je -Imas Drop Zone-pravougaoni progres bar(na desktop-u) na koji desnim klikom izaberes opciju Pause All.

kada hoces da nastavis od prvog file-a. samo ponovis proceduru, ali na kraju ide Star All opcija.
Podrazumeva se da si podesio da ti skida po jedan fajl u isto vreme.

Poslednja izmena:
Odgovor pod 1 i 2 je -Imas Drop Zone-pravougaoni progres bar(na desktop-u) na koji desnim klikom izaberes opciju Pause All.

kada hoces da nastavis od prvog file-a. samo ponovis proceduru, ali na kraju ide Star All opcija.
Podrazumeva se da si podesio da ti skida po jedan fajl u isto vreme.

Podesio sam vec da skida po jedan file,ali sam i iskljucio taj progres bar,samo smeta.Mene iskljucivo zanima da li ima opcija koja ce mi download smestiti u systray.

Pa isti je kontekstni meni (desni klik) i kad kliknes na ikonicu programa u systray-u i kad kliknes na taj prozorcic (progressbar). Tako da ako si iskljucio progressbar onda koristi desni klik na ikonu u systray-u u kombinaciji sa Pause All/Start All kao sto ti je stoske predlozio.

Ma nista ljudi hvala vam na pomoci,izgleda da flashget nema tu opciju koja meni treba.Ja sam hteo nesto sto ima DAP,ali to je nemoguce u flashgetu.
U svakom slucaju jos jednom hvala!!!

Ja imam problem sa Flashget-om.Skoro svaki drugi-treci fajl nece da se skine do kraja.Primer:

Ako je fajl 390.70Mb on skine 390.69Mb i stane
Ako je fajl 22Mb on skine 21.99Mb i opet stane.

Na "graph" -iku ostanu 3 kvadratica prazna i jednostavno nece ni da cuje da nastavi dalje,da ih zavrsi.To se desava dosta cesto i pocinje da nervira.Da li ste vi imali ovaj problem i ako jeste,kako ste ga resili?U cemu je problem?

Verzija je 1.9.6.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno