Šta je novo?

Pitanje za kablovski internet

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Da li moze TV kartica da se koristi kao modem za kablovski internet? Negde sam procitao cini mi se, da moze. Ako moze onda kako? Svaki komentar dobrodosao. Thnx

ma ne salim se ljudi, jos mi se cini da je neko na ovom forumu pisao o tome, odavno sam to video, moram malo da googlam pa cu da javim a u medjuvremenu mogao bi neko ko zna nesto o tome da podeli iskustva sa nama

Ovo je genijalno!! :d :crash:

Mozda si negde prochitao da modem za internet moze da se koristi kao tv karta to mi je nekako verovatnije 😀 Pogotovu ako ih koristish za skupljnje prashine ....... salim se.
Bila je slichna (realnija) varijanta pa si mozda pomeshao. Kako da se sheruje TV karta pa da se kroz mrezu gleda TV? To bi i ja voleo da probam.

Sentenced je napisao(la):
Mozda si negde prochitao da modem za internet moze da se koristi kao tv karta to mi je nekako verovatnije 😀 Pogotovu ako ih koristish za skupljnje prashine ....... salim se.
Bila je slichna (realnija) varijanta pa si mozda pomeshao. Kako da se sheruje TV karta pa da se kroz mrezu gleda TV? To bi i ja voleo da probam.
pa ako moze kroz modem da se gleda tv sto ne bi moglo i obrnuto? Ovo za sherovanje sam mozda pomesao pa sam to video ali nekako mi se sve cini da je neko napisao da moze bas da se surfuje preko tv kartice, ne znam kad budem imao vremena naci cu nesto

cek, stani, jel ti to ozbiljno ili sta ? 😀

studiovpc je napisao(la):
Da li moze TV kartica da se koristi kao modem za kablovski internet? Negde sam procitao cini mi se, da moze. Ako moze onda kako? Svaki komentar dobrodosao. Thnx

Mislim da si pomesao SS2 (SkyStar2) karticu i TV karticu. Naime, kod SS2 mozes da pratis satelitski program (Tv i radio) i da je koristis za satelitski internet.

ljudi nisam bre duduk da ne znam sta je sta imam obe kartice i znam kako radi i ss2 i tv karta, u ostalom nemojte vise ni da postujete naci cu sam sta mi treba

TV karta hoce da se pojavi kao mrezna karta dok ne instaliras drivere. Mozda se neko od toga istripovao, pa krenuo da izadje na net.

pa pazi, sobzirom da je konektor za tv kartu isti kao i za kablovski modem (dodushe nije totalno isti, za modem se koristi F a za tv standardni kao i za tv) pa su se neki verovatno istripovali da to moze da sluzi i kao kablovski modem.
inace realno, mislim da je nemoguce, koriste totalno drugacije freqfrencije, pa je nerealno ocekivati da to bude 2in1 uredjaj.

sve je moguce, nikako da nadjem vremena da sednem i da odradim google search na tu temu. Videcemo sta moze da se nadje. By the way off topic pitanje: sta je trenutno bolje uzeti kablovski internet (konkretno PTT KDS) ili wireless kod nekog koji ima predajnik blizu YBC? sta je brze i isplativije najvise za torrente i file sharing

Neće ti raditi sa tv kartom, ne moraš da gubiš vreme na pretragu. Bolji je kablovski naravno, čini mi se da tu kod tebe sve regularno radi, komercijalno, bez nekih većih problema...Ako hoćeš nešto posle prvog maja mogu ja po Darku (fax, laptop) da ti pošaljem moj modem da probaš kako radi...javi se na priv ako si zainteresovan.

Meni PTT radi besprekorno otkako sam ga uzeo, ima skoro godina dana.

Ako hoces za torrente, mislim da je kabl i to SBB najbolji, zbog onog 512/512 lokala. (ako je pominjanje firmi zabranjeno, izvinjavam se i brisite). 🙂

BruceLee je napisao(la):
... zbog onog 512/512 lokala...
Jeste SBB najbolji što se toga tiče ali izgleda da će da uvedu da se lokal plaća. 😡
Tako sam čuo od nekoliko ljudi pa treba to proveriti da li će biti isplatljivo.
:whip:

pa vec imam ptt kds i ne znam da li sbb ima na nbgu kod hotela jugoslavija, kad vec imam ovo sto ne bih iskoristio

Poslednja izmena:
Nisam mogao da verujem očima kad sam pročitao ono gore!!!!!!! :zgran:
Da li može monitor da posluži kao projektor, mislim ako mu se brightness mnogo pojača??? :d

Poslednja izmena:
Worf je napisao(la):
Nisam mogao da verujem očima kad sam pročitao ono gore!!!!!!! :zgran:
Da li može monitor da posluži kao projektor, mislim ako mu se brightness mnogo pojača??? :d

pa kako ne moze, ljudi napravise tolike projektre od tft-a, i ti jos pitas da li moze ??? 😀 😀 😀 😀 😀 :d :banana:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno