pa ako moze kroz modem da se gleda tv sto ne bi moglo i obrnuto? Ovo za sherovanje sam mozda pomesao pa sam to video ali nekako mi se sve cini da je neko napisao da moze bas da se surfuje preko tv kartice, ne znam kad budem imao vremena naci cu nestoSentenced je napisao(la):Mozda si negde prochitao da modem za internet moze da se koristi kao tv karta to mi je nekako verovatnije 😀 Pogotovu ako ih koristish za skupljnje prashine ....... salim se.
Bila je slichna (realnija) varijanta pa si mozda pomeshao. Kako da se sheruje TV karta pa da se kroz mrezu gleda TV? To bi i ja voleo da probam.
studiovpc je napisao(la):Da li moze TV kartica da se koristi kao modem za kablovski internet? Negde sam procitao cini mi se, da moze. Ako moze onda kako? Svaki komentar dobrodosao. Thnx
Jeste SBB najbolji što se toga tiče ali izgleda da će da uvedu da se lokal plaća. 😡BruceLee je napisao(la):... zbog onog 512/512 lokala...
Worf je napisao(la):Nisam mogao da verujem očima kad sam pročitao ono gore!!!!!!! :zgran:
Da li može monitor da posluži kao projektor, mislim ako mu se brightness mnogo pojača??? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari