Šta je novo?

pitanje za iphone 6s

_david_

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.08.2016
Poena
19
ljudi da li postoji neka opcija na ajfonu 6s , neki sleep mode, ili nesto slicno da iskljucim... dakle kad mi telefon miruje jedno 30, 40 minuta... kasne mi poruke na mesendzer, kao da wifi zabode...

pre ce biti da je problem do messengera jer jos negde videh da se ljudi na to zale bas na iPhoneu. postoji i problem sa notifikacijama ako koristis iOS 10, ne zbam da li su to resili...

Mozda update messenger-a pomogne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam sa tim imao problem na prvim verzijama ios 9

Sent from my iPhone using Tapatalk

jesi li ukljucio notifikacije u iOS-u kako treba bez obzira na verziju messengera?
skoro pa uopste vise ne pratim iOS ali sam bas vidjao postove o problemima sa notifikacijama.
nekima se zaglave i ne sklone sa ekrana, nekima kasne ili uopste ne stizu dok nekima stizu za ono sto nisu pretplaceni. ko znasta rade sa tim iOS-om...

jesi li ukljucio notifikacije u iOS-u kako treba bez obzira na verziju messengera?
skoro pa uopste vise ne pratim iOS ali sam bas vidjao postove o problemima sa notifikacijama.
nekima se zaglave i ne sklone sa ekrana, nekima kasne ili uopste ne stizu dok nekima stizu za ono sto nisu pretplaceni. ko znasta rade sa tim iOS-om...

sve sam uradio kolega, jbm li ga ...

Poslednja izmena:
Dok sam koristio ios(6godina), primetio sam jos na ios7 da se wifi posle duge neaktivnosti kao ugasi. Upalim ekran, krenu notifikacije da stizu.

Dok sam koristio ios(6godina), primetio sam jos na ios7 da se wifi posle duge neaktivnosti kao ugasi. Upalim ekran, krenu notifikacije da stizu.

upravo taj problem i imam... cim odkljucam stigne... ako ne diram , kasne po 5,6 minuta.. nekad i 10 ....

Ja sam imala problem sa kasnjenjem notifikacija isto kao ti, problem je bio u Wi-Fi-ju. Uzela sam bila novi paket i ruter mi je bio pod nekim default imenom, tipa nesto B254F, itd. I iPhone obicno takve mreze ne pamti, tj. cim se uspava on se skine sa njih jer nisu kao "trusted networks". Resila sam problem na najjednostavniji moguci nacin - promenila sam ime rutera. Dakle, probaj da nazoves ruter kako god, Milan, Heisenberg, TrteMrte (samo izbegni kombinaciju brojeva i slova da ne bude slicno ovom default-u), pa posle toga se ponovo prikljuci na taj isti ruter pod novim imenom i testiraj telefon. Od tada mi se nikada to nije desavalo.

tacno ti mozda ovo sa promenom imena mreze resi problem. sad se setih da sam davno u jednom periodu imao problem sa iskljucivanjem wifi-a kad telefon miruje i kad ga otkljucam tek se tad nakaci. mreza mi se zvala linksys i bio sam tada mozda na iOS7 ili 8-ici. ne znam da li je bilo do toga jer sam uzeo time capsule i problem je nestao ali sam imenovao sam mrezu.
ili probaj fb lite koji ne koristi messenger...

radio sam sve sa ruterom, fabricki reset, promena imena i sifre, podesavanje wifi-a .. nista od toga nije pomoglo... takodje i kada odem od ortaka isti problem kao i oni... ja mislim da je sama stvar sa sbb wifi-om .. dok kod adsl-a odmah stizu poruke... kasnjenje 2,3 sekunde...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno