Šta je novo?

Pitanje za Intelovce

duvla

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2004
Poena
609
Koja je najbolja polovna ili nova ploca za S478?
Trenutno imam ASUS P4s8x-x koji je zacudjujuce dobar (pogotovo za te pare), ali imam priliku da ga se resim, pa sad nesto mozgam.
Pitanje je sta kupiti bolje a da ne bude mnogo skupo - SIS648 dobro bije i845, znaci trebalo bi da bude nesto jace - i865 ili slicno. Ima li nesto na tu temu da nije skupo a da je dobro, tj. sta bi bio 'Best buy'?

duvla je napisao(la):
Koja je najbolja polovna ili nova ploca za S478?
Trenutno imam ASUS P4s8x-x koji je zacudjujuce dobar (pogotovo za te pare), ali imam priliku da ga se resim, pa sad nesto mozgam.
Pitanje je sta kupiti bolje a da ne bude mnogo skupo - SIS648 dobro bije i845, znaci trebalo bi da bude nesto jace - i865 ili slicno. Ima li nesto na tu temu da nije skupo a da je dobro, tj. sta bi bio 'Best buy'?

* ABIT IC7
* ABIT IC7-G
* ABIT IC7 Max3
* ASUS P4C800E Deluxe

Nemoj slucajno sad pomislit da sam Intelovac !!!!

Poz.....

Poslednja izmena:
monteboy je napisao(la):
* ABIT IC7

* ABIT IC7-G
* ABIT IC7 Max3
* ASUS P4C800E Deluxe

Nemoj slucajno sad pomislit da sam Intelovac !!!!

Poz.....

U potpunosti se slazem da je I875P najbolja varijanta koju mozes da kupis ali i najskuplja. Ako ne mozes da izdvojis toliko para onda i I865PE ce ti zavrsiti posao.

P.S. Abit je dobar izbor narocito za overclock

Poslednja izmena:
zokish je napisao(la):
shershe mon amie, shershe! (eng.: search my friend, search!)
Znam za opciju 'search', hvala na uputama, vec sam gledao, ali niko nije pominjao sta valja od ploca za male pare!
Za ABIT IC7 mi je naravno jasno, ali pitao sam ugl. zato sto me interesuje sta je od boranije za 40-60 eur bolje od ovoga sto imam.

MSI 865Neo2-V (pa još ako nađeš Platinum verziju)

edit1: Pentium ili Celeron? Koja mem? OC da/ne?
Zato sam ti i predložio da tražiš jer brate malo podataka si dao.

Poslednja izmena:
Abit IC7 bolje nema.

zokish je napisao(la):

Evo malo opsirnije:
Za sada imam Celeron Northwood 2.4 box, koji bih rado zamenio u buducnosti za slican Pentium Northwood, memorija je 512 Infineon DDR400 2.5, ATI Radeon 9000 Pro AIW (nemojte da se smejete, za sada mi ne treba bolje igram samo CS 1.5), ne interesuje me OC, vec samo masina koja je tiha i hladna, a brzo kompresuje video fileove, RAID ne bi bio losa stvar, a ne bih se bunio ni protiv SATA-e. Fire wire, WF, 812.11... mi ne trebaju uopste (za sada)

zokish je napisao(la):

Ja imam tu ploču, stvarno je dobra,neka srednja klasa, ali ima sve! kao što stoji u potpisu... ;)
To bi ti bilo dobro rešenje za Intel ako ne planiraš da overclockuješ...
poz

Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena:
Vrh Dno