Šta je novo?

pitanje za eol i madjare

voka_gsw

Čuven
Učlanjen(a)
02.07.2003
Poena
620
Ovaj, buraz (voka) ode u vojsku i meni je ostavio da ovo sredim, a pojma nemam ni sta radim.. skinuo sam najave sa fzprojecta i ubacio u fazzt, ali prokleti transfer nikako da krene?

Jel to nesto do mene ili ?

Desni klik na fazzt (ljubichasta antena)>Utilities>Fazzt statistics
ako ti se brojevi iz stavke 'Received Bytes 288498337108' povecavaju stalno, radi ti protok i mora da skida...ako stoji nula, neshto nije u redu, moracesh da podesish...mada to je nemoguce ako ne znash, poshto nigde nema kompletnog uputstva...

Evo me na mom useru, ovaj, da ti brojevi recieved bytes se povecavaju (!) ali dosta sporo i sve mi se cini da ranije kad je kod nemaca sve radilo, da kad je transfer isao da su i ti brojevi isli (znaci, povecavali su se dosta) a kad transfer nije isao brojevi su isli, ali dosta polako (malo).

Da li mozda treba prebaciti snimljene .fza fajlove negde?

pa kako skidash .fza ? ako to radish preko collectora, on automatski ubaci, ako skidash sa weba, morash sam...jel si proverio u FFMu uopshhte da li ti je neshto ubacheno ?

skidam ih tako sto odem na fzproject sajt, stavim lepo save as.. posle iz total commandera samo raspalim enter na .fza fajlove i eno ih u fazztu.

E, uspeo sam... transfer radi... izgleda da je juce bilo nesto do njih, mozda nisu slali na vreme... :happy:

Pa delay je sve vreme oko 30-60 minuta 🙂 Kad vidish da bilo shta ide, znachi da radi 🙂

Gde posle to stigne? U koji direktorijum?

Pa tamo gde podesis u Fazzt-u :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno