Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dakle, ako imam stranicu odredjenih dimenzija i stavim magine svuda 4cm od ivica, mogu li se one automatski adaptirati pri menjanju dimenzija. (Opet da budu 4 cm od ivica). Mrzi me stalno da sam podesavam.
Dakle, ako imam stranicu odredjenih dimenzija i stavim magine svuda 4cm od ivica, mogu li se one automatski adaptirati pri menjanju dimenzija. (Opet da budu 4 cm od ivica). Mrzi me stalno da sam podesavam.
U corelu treba da znas postoje dimenzije papira na koji stampas i njega odredjujes stampacem i postoje dimenzije radne povrsine na po kojoj crtas. Ako hoces da ti margina uvek bude 4 cm moraces promenom papira da menjas i dim radne povrsine
ma resio sam uz pomoc "guideline presets" - user defineda. Malopredasnja pitanja su malo konfuzna, naravno da sam mislio na menjanje radne povrsine (iliti papira 😛 ), a kako to nema margina????