Šta je novo?

Pitanje u vezi zvucnika

buyjoon

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2008
Poena
319
Da li zvucnicima smeta kada je vesanje izguzvano? Vidim po slikama da fabricki nije takvo, znam da neki modeli imaju kao neko fensi vesanje nepravilnog oblika ali ovi na sajtu proizvodjaca nisu takvi. U pitanju su neki trosistemci za auto, mislim da model nije ni bitan.

Naravno da smeta, tu gde je izguzvano vremenom ce da se iskida

Šta ti znači "vešanje izgužvano" ???

Daj neku sliku membrane ako možeš.

Šta ti znači "vešanje izgužvano" ???

Daj neku sliku membrane ako možeš.

originalslika-855442.jpg

Posto imam veoma slicne zvucnike (tj model pre ovih, ts-a2011), predpostavljam da je korpa iskrivljena. Meni je vesanje koje je inace guma bilo na veoma slican nacin "izguzvano" kad mi je zvucnik pao na zemlju. Da pojasnim, daska na kojoj su mi ovakva dva zvucnika je pala, jedan od zvucnika je nastradao jer je svu silinu udarca pretrpeo. Udario u beton magnetom, koji je povukao malo celu korpu ukoso. Naravno odneo sam odmah kod majstora koji je ispravio, tako da se vesanje vratilo u prethodan oblik.
Ovo je sad samo predpostavka, ali ajd: ako ti je korpa ipak ok, moguce da je pre toga bila kriva pa je vesanje dugo bilo u takvom polozaju i prosto poprimilo taj oblik?
Sad videh da si napisao da su zvucnici skoro novi... Ako ti do sada nisu padali onda odnesi reklamiraj ih, ja kad sam uzeo moje imao sam 1 god. garancije.

Posto imam veoma slicne zvucnike (tj model pre ovih, ts-a2011), predpostavljam da je korpa iskrivljena. Meni je vesanje koje je inace guma bilo na veoma slican nacin "izguzvano" kad mi je zvucnik pao na zemlju. Da pojasnim, daska na kojoj su mi ovakva dva zvucnika je pala, jedan od zvucnika je nastradao jer je svu silinu udarca pretrpeo. Udario u beton magnetom, koji je povukao malo celu korpu ukoso. Naravno odneo sam odmah kod majstora koji je ispravio, tako da se vesanje vratilo u prethodan oblik.
Ovo je sad samo predpostavka, ali ajd: ako ti je korpa ipak ok, moguce da je pre toga bila kriva pa je vesanje dugo bilo u takvom polozaju i prosto poprimilo taj oblik?
Sad videh da si napisao da su zvucnici skoro novi... Ako ti do sada nisu padali onda odnesi reklamiraj ih, ja kad sam uzeo moje imao sam 1 god. garancije.

Zvucnici nisu moji, video sam ih na limundu i planirao da kupim, ali izgleda da cu ih preskociti. Taj isti lik na limundu prodaje jos neke pioneer zvucnike ali i njima vesanje izgleda slicno kao i ovima.

Batali te zvučnike sa slike.

Korpa se može iskriviti i ako ih neko silom zavrne na neku neravnu površinu. Verovatno se to može i ispraviti, al' šti bi ti to radio?

Kao sto nshappy rece, zaobidji ih. Ako vec juris takve zvucnike juri stariji model ( ts-a2011 i ts-a2511), meni zvuce lepse od ovih imaju nekako ostriji i jasniji zvuk (plus mislim da su jaci).

Definitivno cu ih zaobici!!!
Ja pitam coveka u kakvom su stanju, on kaze savrseni su, ekstra je zvuk, ne razumem te u vezi vesanja (kobajagi) i posalje mi slike bez mrezice. Na moj komentar da su osteceni i da nisam zainteresovan covek me solidno napusi i kaze mi da ga ne kontaktiram vise. :d

Prilozi

• ABCD0001.JPG
    ABCD0001.JPG
    121.4 KB · Pregleda: 110
pitanje nema veze sa ovim zvucnicima,
ali generalno o zvucnicima jeste.

zanima me koliko se greje sama skretnica?

skretnica mi stoji odmag iza Vifa bas membrane, i dampirao sam kutije.

zanima me da li je bezbedno da dampiram preko skretnice ili da je ostavim golu .

savet dobrodosao.

Nazad
Vrh Dno