Šta je novo?

Pitanje u vezi tema za WindowsXP?!!!

• Začetnik teme Začetnik teme sh0ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sh0ne

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2005
Poena
650
Nadam se da nisam pogresio sobu za ovaj thread ali ako jesam oprostite.
Zanime me jedna stvar vezana za teme za WinXP.

Od kog programa se koriste teme kada se patch-uju UXtheme.dll?! Da li je u pitanju WindowsBlinds, StyleXP ili neki treci programcic?!
Ako neko ima neki link ka sajtu gde se nalaze teme koje mogu za se koriste pomocu UXtheme patch, mogao bi da ih post-uje?!
Hvala

Hmmm.. Znam da Longhorn Trasnformation pack X koristi UXtheme.dll da bi Windows pokrenuo njegove teme. Toliko o tome.
A sto se tice sajta, imas www.themexp.org ( po drugi put 🙂 )

UXtheme.dll patch se i koristi da bi se izbegao nepotreban software.
Teme export-uješ u C>Windows>Resources>Themes. Posle ih nađeš u Appearance i uživaš. 😉

Znam da se UXtheme patch koristi kako bi se izbegao dodatni softver ali mene interesuje nesto druge.
Od kog softvera da koristim teme posle UXtheme patch-a? Koja je extensija tih fajlova i gde ih treba snimiti kako bi ih mogao koristiti!!!?

ZoNi je napisao(la):
uzgred, NIKAKO themexp.org >>> sajt je prepun virusa i spyware!!!!!!!!!!!

To sam primetio. Svaki exe fajl (koji je navodno tema) je zarazen virusom.

E onda sam pogresi
mada ja taj sajt nikad nisam ni koristio

_Weasel_ je napisao(la):
E onda sam pogresi
mada ja taj sajt nikad nisam ni koristio

Pa zasto onda preporucujes nesto sto nisi probao!!! Bezobrazluk!

Nije virus nego spyware. Kada skines prvu temu dobijas i spyware u pakovanju. Onda pomocu nekog spyware removera uklonis to s***e. Kada budes skidao neku drugu temu dobices samo nju - bez dodatnih pratioca 🙂

mozes i da raspakujes temu, bez da instaliras pratioca... ja radio vise puta... e da nisu sve teme sa spywareom, u principu ti pise pre skidanja...

danijel00 je napisao(la):
mozes i da raspakujes temu, bez da instaliras pratioca... ja radio vise puta... e da nisu sve teme sa spywareom, u principu ti pise pre skidanja...
pa, kako da raspakujes tu exe temu??? Ja probao sa WinRAR-om i ResHackerom, ali nema sanse... inace, ja nisam video da to pise pre skidanja, nego samo prilikom instalacije...

@ZoNi
Brate bre, isntaliras temu u exe formatu i sad imas da biras sta hoces da instaliras kao 'potreban' dodadtni softver. Naravno sve je spyware i nista ne instairaj ako neces.
Ako ipak instaliras sve moze da se smakne iz Add/Remove Programs i da se poiskljucuje u msconfig.exe tako da to uopste nije prob.
www.themexp.org je po meni i dalje od najboljih (ako ne i najbolji) sajt za 'kastamizaciju' ( 😀 ) Windowsa Xp 🙂

Poslednja izmena:
Hm... jednom sam skinuo neku temu odatle, i kada sam hteo da je se ratosiljam, jedva sam recoverovao Windows... a nikada nemam tih problema da mi neki program sjebe sistem... tako da man'te vi to 🙂

Nazad
Vrh Dno