Šta je novo?

pitanje u vezi Siemens-a S25

Zeljko_NS

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
609
Da li je moguce na S25 nekako videti ID posiljaoca SMS poruke?
Naime, kada dobijem SMS, mogu videti samo broj telefona doticne osobe... bilo bi puno lakse kada bih mogao videti njegov ID iz mog address book-a...

Hvala unapred

moguce...
a da li je bitno da ga vidis pre nego procitas poruku !?
onda umesto "klik na pisamce", ti udji u meni>messages>incoming
i eto ga tu,
vidis ime iz imenika isto kao za procitane poruke koje nisu obrisane
pozdrav

Moći ćeš videti ime ako ti je softver V12( ili 42), ako je starija verzija onda ne. Provera verzije softvera: *#06# i onda levi soft taster.

Sve verzije softvera posle v05 su imale ovu mogucnost, tako da najveroatnije imas prvu verziju odnosno v05. Poslednja je v14 ili v44 (obe su iste samo zavisi od tipa flash-a u telefonu). Mozes ih skinuti sa http://www.siemensx35.prv.pl/ ako se ne varam, samo pazi ako ti je telefon bio zakljucan prilikom update-a ponovo ce se zakljucati, sto opet nije poblem srediti.
Jedan od najboljih Siemens modela jos uvek aktuelan, steta sto nema WAP 1.1.

S25

Hvala za savet....Izgleda je problem do softvera, posto imam verziju 05....skinucu neku noviju verziju , pa cu ondaK probati

Zeljko

Ja imam v10 verziju. Sta donosi v14 novo ?

ja sam vlasnik jednog, ali se ne razumem previse,
vidim da ovde ima ljudi koji znaju o cemu pricaju,
pa me zanima ima li smisla, i koliko s obzirom na cenu, prelazak na S35 ?

Ako ti ne treba WAP i biranje glasom, telefoni su vrlooo slicni. I da S35 nema antenu, nekome je to veliki plus

opet s25

Probao sam da flash-ujem bios sa v05 na v14....ali nikako ne uspeva....napise mi "wrong battery" kad pokusam da ga ukljucim posle flash-ovanja....isto se desava i kad ga pokusam flashovati na v12 ili v10.... Baterija mi savrseno radi sa verzijom v05, i nije neko kinesko djubre, nego je original Siemens-ova...da li je neko imao slicnih problema?

Pomagajte!

Re: opet s25

Zeljko_NS je napisao(la):
Probao sam da flash-ujem bios sa v05 na v14....ali nikako ne uspeva....napise mi "wrong battery" kad pokusam da ga ukljucim posle flash-ovanja....isto se desava i kad ga pokusam flashovati na v12 ili v10.... Baterija mi savrseno radi sa verzijom v05, i nije neko kinesko djubre, nego je original Siemens-ova...da li je neko imao slicnih problema?

Pomagajte!
Problem je što ti baterija nije original, nego je kineska. A takvu kinesku možeš da koristiš samo sa verzijom 05 jer ona ne prepoznaje da li je baterija original ili nije. Verovatno je zato i bila 05 verzija. Preostaje ti da ga vratiš na 05 ili kupiš originalnu bateriju koja košta oko 35-40 evra, ako se uopšte negde može kupiti.

Vrh Dno