Šta je novo?

Pitanje u vezi SBB-a

racak91

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7700X 4.5GHz (5.4GHz)+be quiet! PURE ROCK PRO 3 Black BK042 250W TDP
Matična ploča
MSI B850 GAMING PLUS WIFI
RAM
KINGSTON DDR5 32GB (2x16GB) 6000MT/s FURY BEAST XMP & EXPO KF560C36BBE2K2-32
GPU
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6
Storage
Samsung SSD 970 Evo Plus 250GB M2+Kingston NV3 1TB M2+Toshiba 500GB HDD
PSU
CHIEFTEC CFT-750-14CS
Kućište
RAIJINTEK PONOS ULTRA TG4
Monitor
LG UltraGear 27" IPS 27GS75Q-B 2560x1440 180Hz
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra 512GB/12GB
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam pitanje da li se placa uvlacenje SBB-a kablovske i interneta i koliko se placa uwlacenje ??Hvala unapred

Pa da uvlacenje ??Ili ih samo zovem dodju potpisem ugovor sprovedu mi net i to je to??

Poslednja izmena:
Plaća se uvođenje, a za uvlačenje nisam siguran :d /nisam mogao da izrdžim :p/. Uvođenje kablovske TV se plaća po tekućem cenovniku koji možeš pogledati na njihovom sajtu ili se raspitati u njihovim poslovnicama u tvom gradu. Kasnije plaćaš mesečno održavanje do raskida ugovora ili do kraja sveta 2012. :beat: Da bi koristio njihov internet, uslov je da već imaš uvedenu kablovsku TV, tj. internet bez prethodno uvedene TV i plaćanje održavanja na istu u toku korišćenja interneta i plaćanja oretplate za net ne može :whip:. Znači, moraš da ih pozoveš, platiš uvođenje kablovske TV, podneseš zahtev za uvođenje interneta /to je besplatno/ i plaćaš mesečno i održavanje kablovske TV i pretplatu za internet. PozZ

Poslednja izmena:
Uvlacenje ,i u ovim godinama imam jos puno toga da ucim.

Ja ne vidim nigde cenovnik na sajtu ??Znaci moram da uvedem kablovsku ovde u zgradi ima vec kablovska samo treba da se prijavim da dodji i sprovedu mi...Znaci placam oko 2000dinara mesecno sa netom i odrzavanjem kablovske TV ??

Pa mesečno održavanje za kablovsku /pretplata/ i najjeftiniji flat internet paket su ti oko 2250 din. Na to ti ide 860 din. održavanje i 1390 din najjeftiniji flat paket. To je mesečno koliko ćeš morati da plaćaš posle uvođenja kabla u stan, a samo uvođenje kablovske u stan isto košta, ali ne znam koliko novca. Nazovi PJ SBB-a u tvom gradu i proveri. Znači:

1. Uvođenje kablovske TV u stan = košta i plaća se samo jednom pri uvođenju kabla, a ne ulazi u cenu mesečnog održavanja /proveri cenu uvođenja u PJ u tvom gradu/

2. Uvođenje interneta = besplatno

3. Kad završiš sa ove dve opcije gore = plaćaš pretplatu za TV i internet oko 2250 din. mesečno do raskida ugovora

p.s. @ZoćaHaker: Da bi mogao da uvedeš SBB internet, moraš već imati uvedenu SBB kabl. TV

p.p.s. @Ostali: Stvarno nemaju cenovnik za uvođenje na SBB-ovom sajtu. Da l' nisu možda prekinuli sa naplatom uvođenja kablovske TV, a da nisam u toku?! :sceptic:

Poslednja izmena:
A koliko je taj najjeftiniji net,kolika je brzina ??A koje programe imam na kablovsku ??

Poslednja izmena:
a da ti ipak pogledas na sajtu sbba imozda i tamo pitas sta te zanima?
www.sbb.co.rs

A koliko je taj najjeftiniji net,kolika je brzina ??A koje programe imam na kablovsku ??
net ti košta 1390,brzina je 1536/128.imaš dosta programa,zavisi koji te konkretno zanima.možda ti je najbolja varijanta da uzmeš mix paket,imaš digitalnu sliku na tv-u i net od 4 mb i sve to ukupno plaćaš oko 2200 din,najbolje ti je da pozoveš njihov korisnički servis i oni će ti sve lepo objasniti,raspitaj se obavezno za mix paket sa digitalnom slikom 011-330-52-52

Hvala na odgovorima icicu do poslovnice ovde u Kikindi pa cu se raspitati sve...Hvala vam :wave:

zar nije prikljucivanje interneta postalo dzabe (bar u Bgd-u, zgrada, vec postojala TV) .. ja znam da dok nije postalo 0 dinara nisam hteo da uvedem SBB cable a tome ima neke npr dve godine ...

Izgleda da jeste, osim u slučaju da nije važeći cenovnik, a i ako nije više važeći, sigurno nije pojeftinilo, nego je ono drugo. :d /stvarno skupa zabava postalo uvođenje KTV-a/

zar nije prikljucivanje interneta postalo dzabe
Pa jeste priključivanje interneta besplatno kad već imaš uvedenu kablovsku TV

Poslednja izmena:
Bio sam do poslovnice uvodjenje je 4900dinara....To je pocetna tarifa kaze ona tamo sto radi.

Nazad
Vrh Dno