Šta je novo?

Pitanje u vezi Samsunga E710/E715

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
16GB (2x8) DDR4 3200MHz A-DATA AX4U32008G16A-ST50 XPG
GPU
GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Narode, planiram da uzmem neki od ova dva telefona u roku od par dana, pa me interesuje sledeće:

1. Na nekom forumu sam pročitao sledeće:

imam E715 par dana i kad imam propusten poziv na spoljasnjem ekranu se pojavi to obavestenje ali posle pola minuta obavestenje se ugasi a ne ostaje nikakva ikonica izmedju indikatora signala i jacine baterije trajno na spoljasnjem ekran da me obavesti da imam propusten poziv.tako da ako nisam pored telefona kad me neko zove jedini nacin da vidim da li me je neko zvao je da otvorim telefon.za razliku od toga,kad primim sms,pojavi mi se obavestenje graficko da sam primio sms,ali i kad se ono posle pola minuta ugasi ostane mi crvena igonica u gornjem redu tako da ne moram otvarati telefon da bih proverio da li mi je stigao sms.da li je ovo greska na mom telefonu ili je samsung napravio veliki propust?????

Da li neko zna da li se ovo dešava i na E710, ili samo na E715?! Da li nova verzija softvera ispravlja tu grešku? Koja je poslednja verzija softvera za ova dva telefona?

2. Ukoliko ne dobijem ništa uz njega od softvera, koji preporučujete? Za povezivanje bih koristio IR...

3. Imao sam do skora T100 koji je odapeo (čitaj: upao u Coca-Colu :smash: ) i jako sam bio zadovoljan njime. Kako se ponašaju E710/715 u radu? Mislim na trajanje baterije prvenstveno...

Hvala svima unapred!

P.S. Nemojte se ni truditi da me ubeđujete da uzmem nešto drugo, jedan od ova dva mora da bude kupljen i toćka :D

Imas i trecu opciju E700 :d

Uzmesh E715 i zbudzish softver iz E710. :)
Jedan ortak je tako odradio, super sve radi :)

@Aca: E700 beše samo nema blic u odnosu na ostala dva?

@Pajser: Gde je to odradio, baci mi info na PM...

10x gajs :)

Ne znam moracu da ga pitam pa cu ti javiti. Valjda cu se videti sa njim sutra.

necu da hejtujem topic,ali stvarno ne znam sto bi neko dao 320 eura za e715 kad za nize ili neshto vishe pare imas bolje telefone ?
u nizem rangu imas t630/v500 a u vishem 6230, a i sada k700i kome cena ozbiljno pada u zadnjih par dana ?
ne znam sta ima taj samsung pa toliko privlachi ljude kod nas?

Khm, khm... :) Mora da bude Samsung, a mislim da je trenutno E710 best baj, tako da... Eventualno E715 sa softverom od ovog prvog, svejedno...

necu da hejtujem topic,ali stvarno ne znam sto bi neko dao 320 eura za e715 kad za nize ili neshto vishe pare imas bolje telefone ?
u nizem rangu imas t630/v500 a u vishem 6230, a i sada k700i kome cena ozbiljno pada u zadnjih par dana ?
ne znam sta ima taj samsung pa toliko privlachi ljude kod nas?
Pa ima preklop, valjda ljudi vole da se fenserishu, ono kao vidi otvara mi se telefon bash je ql :))

pa ima i v500 i v600 i oba su bolji telefoni od e710/715 ..

Mislim da je v-600 bolji od gore pomenutih samsunga :smash:

uzmi e 710 i stavi originalan SW od samsunga, sta ce ti SW od 715

Davide, daj neki info gde to da uradim? Može i na PM...

??

Highl1 je napisao(la):
pa ima i v500 i v600 i oba su bolji telefoni od e710/715 ..

Jesi li bas siguran u to sto tvrdis ?
Po cemu su to :smash: toliko bolji ? :S:

Vrh Dno