Šta je novo?

Pitanje u vezi "presentera"

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Treba mi savet od onih koji se cesto bave drzanjem raznoraznih tipova prezentacija, naime, vec dugo se bavim time i uglavnom je bila kombinacija: govornica -> komp predamnom (ili pored) i platno iza .. To je radilo OK, jer su prezentacije koje drzim kombinovanog tipa (dakle i power point slajdovi gde sam samo kliktao ali i dosta "live" primera gde sam bas mrdao misa unaokolo i kliktao na sve strane)

e sad sta me interesuje: koje uredjaje tipa "presenter" koristite ? video sam da ima neki logitech presenter koji kosta oko 60e , onda neki "rotronic wireless presenter" ali ono sto mi je posebno palo za oko je " Trust TK-4300P WL " to je kao kombinacija misa i presentera, gde e ima najnormalniji mis koji kad se podigne sa podloge prebacuje se u presenter mod i ono sto je jako zgodno (barem meni) je sto ima maleni trackball na vrhu koji preuzima kontrolu kursora ...

Dakle da li imate neka iskustva sa ovim uredjajima posto sam se bas zainatio da uzmem neki od njih jer mi krece sezona prezentovanja a nece komp bas biti uvek pored mene jer cemo biti na raznoraznim mestima ...

za sada mi je ovaj trust nekako najbolji izbor s'obzirom da kosta oko 50e ...

sugestije ?

Vrh Dno