Šta je novo?

pitanje u vezi pojacala za kola???

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
e ovako u kolima imam Philips cd player ali nemam izlaz za pojacalo e sad da li prestavlja problem pojacalo spojiti na izlaze za zvucnike sobzirom da su izlazi 4x35w tj da li to moze preopteretiti pojacalo i odvesti do toga da izgori?

Pa zavisi od pojacala da li je predvidjeno da mu input bude pravo sa izlaza za zvucnike (nekada sam imao takvo) ili mu je ulaz klasican line-in koji pretpostavlja povezivanje sa line-out sa kasetofona.
Mozes da izmeris napon na kablu za zvucnik (nadam se da moze tako) kada ti je na max i taj podatak da uporedis sa podatkom koji je napon predvidjen za line-in na pojacalu (trebalo bi da ima u specifikaciji).

George je napisao(la):
Pa zavisi od pojacala da li je predvidjeno da mu input bude pravo sa izlaza za zvucnike (nekada sam imao takvo) ili mu je ulaz klasican line-in koji pretpostavlja povezivanje sa line-out sa kasetofona.
Mozes da izmeris napon na kablu za zvucnik (nadam se da moze tako) kada ti je na max i taj podatak da uporedis sa podatkom koji je napon predvidjen za line-in na pojacalu (trebalo bi da ima u specifikaciji).

bilo bi dobro jos kad bih imao specifikaciju za to pojacalo mada ne mogu ni na internet da nadjem nista o tome!evo danas cu ajvjerovatnije da ga probam sa nekim ovalnim soundcraftovim zvucnicima pa cu napisati odje sto ispade od toga

Nazad
Vrh Dno