Šta je novo?

pitanje u vezi origin-a

time

Čuven
Učlanjen(a)
02.07.2005
Poena
780
imam sledeci problem: stigao mi je iz cista mira mail koji kaze
Your Origin password has been successfully updated.

If you did not request this password change or believe you're receiving this email in error, please contact Origin Help for immediate assistance.

Regards,
Your friends at Origin

odem da resetujem pass i stigne mi mail sa linkom na kojem trebam da ukucam pass.verovatno ce to biti ok ali mi nije jesano zasto mi za prvi slucaj nije stigao mail.da li uopste postoji mogucnost da se promeni pass a da ne dobijem mogucnost da ga izaberem ili da potvrdim preko mail-a da hocu da promenim pass?

imam sledeci problem: stigao mi je iz cista mira mail koji kaze

odem da resetujem pass i stigne mi mail sa linkom na kojem trebam da ukucam pass.verovatno ce to biti ok ali mi nije jesano zasto mi za prvi slucaj nije stigao mail.da li uopste postoji mogucnost da se promeni pass a da ne dobijem mogucnost da ga izaberem ili da potvrdim preko mail-a da hocu da promenim pass?
Mozes da promenis pass direktno iz Origina tako da uopste ne moras da ides preko mail-a samo ti stigne obavestenja na mail da si promenio sifru.

znaci neko mi je provalio sifru na originu? bas se usrecio mucenik:) mogao je traziti od mene da mu poklonim nalog:)

To znaci da ti je neko promenio pass,ili bar pokusao.A jel si ti mogao posle toga bez problema da se ulogujes na Origin ili ne?

I uradi kako ti kazu,kontaktiraj ih i kazi im da ti je neko pokusao da promeni pass.

nisam mogao da se ulogujem sa starim passom.bas sam probao jer nisam verovao da neko moze da promeni pass a da ne traze potvrdu u mail-u.
sad sam promenio pass i opet je nalog moj :) koliko dugo videcemo.jel ima neki log da se vidi ip onoga ko je koristio nalog?

Možeš aktivirati login verifications u "Account and Privacy", tada ćeš na mail dobijati kod svaki put kada se loguješ sa nove mašine, isti fazon na koji i steam guard funkcioniše.

Jel menjao nick? Moj ukrajinac je samo to promenio. Mada to je bilo pre godinu i kusur dana kada su imali neku rupu u sistemu. Nisam znao da su jos uvek busni.

nista nije dirao koliko vidim.ukljucio sam login verification.sad je sve ok:) ne znam koji ce nekome moj nalog kad na njemu imam samo par igara iz HB i nekoliko koje dele free :) ulogujem se tek toliko da aktiviram neku free igru i nastavim da igram wot :)

pa prase stize na mail link sa kojim se resetuje pass.bar sam ja tako promenio.mada neko rece da moze i bez toga :)

skenirao sam sa malwarebytes.cime jos da probam.koristim samo windows defender na win 8.

Da ne otvaram novu temu postavicu pitanje ovde. Imam problema sa Origin-om konkretno sa igrom Titanfall. Vec dva dana ikonica u My Games je zatamnjena, play dugme onemogućeno i naravno ne mogu igru da pokrenem. Kontaktirao sam odmah i Origin ali odgovora još nema. Da li je neko imao sličnih problema i kako ih je rešio ?

Nazad
Vrh Dno