Šta je novo?

pitanje u vezi origin-a I bf3

Todor99

Cenjen
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poena
169
Nabavio sam kljuc za bf3 preko origin-a I imam jedno pitanje.Skidao sam igricu stigao do nekih 90% 18gb zamrzne mi se komp,problem sa napajanjem.Resetujem ga ja udjem u origin kada vidim ne nastavlja download,a jos uvek ga ima na hardu.Izadjem ja iz origina kada vidim nestade bf3 sa harda :(.Da li neko zna do cega je problem I ako mi nastavi ovako skinucu bf3 kad kupim napajanje.

Da nisi skinuo BF3 Ghost Edition? :d

Troll level : Over 9000

Nabavio sam kljuc za bf3 preko origin-a I imam jedno pitanje.Skidao sam igricu stigao do nekih 90% 18gb zamrzne mi se komp,problem sa napajanjem.Resetujem ga ja udjem u origin kada vidim ne nastavlja download,a jos uvek ga ima na hardu.Izadjem ja iz origina kada vidim nestade bf3 sa harda :(.Da li neko zna do cega je problem I ako mi nastavi ovako skinucu bf3 kad kupim napajanje.

Ako tebi napajanje pravi problem dok skidas igru,onda nemoj ni pokusavati da je igras.Prvo ti lepo zameni napajanje,pa sve ostalo!

Ne može da nestane ono što si već skinuo do mometna prekida rada kompa, jer ako ponovo počneš da skidaš Origin prvo proveri (čekira) fajlove koje si već skino mada to malo potraje i onda ponovo nastavi da skida, tamo odakle je prekinut download. A što se tiče zamrzavanja možda i nije problem do napajanja možda imaš problem sa RAM memorijom ili možda je problem do grafike ali to je sad već druga tematika.

Poslednja izmena:
I ako kupis napajanje cisto sumnjam da ces uopste pokrenuti igru zbog konfiguracije koju imas...slabo je to mnogo.
Ulozi jedno 400-500 evrica i moz se igras do sutra :p

Igrao sam ja bf3 na ovom kompu nema problema sa nizim podesavanjima a komp mi se zamrzava ima tema problem sa konfom iz potpisa tu nisam otkrio problem ali sam skoro ustanovio da je napajanje,u nekim trenutcima daje vece napone I dopire zujanje iz njega.A ram sam testirao memtest86 3h cpu prime95 1h furmark 30min I sve je ok.Ako neko ima ideju sta mi se desava sa origin-om neka napise.

Nemoj da gledas single sto se tice performansi. Kada upalis Caspian 64 mapu na punom serveru, samo ce ti se kazati

Evo sada iman situaciju,zamrzao mi se komp dok sam skidao bf3 usao na origin i nece da proveri fajlove ali ga jos uvek ima na hardu.Sta da radim??

Odustao sam od bf3 skinucu ga kad kupim napajanje,hvala svima.

Mozda nemas dovoljno mesta na hardu proveri prvo da li imas mesta na njemu jer bf zauzima dosta prostora.

Sada sam cetovao sa podrskom lik je rekao "because the Origin keeps some data in the cache memory" zato nece da se nastavi download inace kupio sam napajanje i jednom mi se zamrzao komp sada ciljam na hard jer sam nasao jedan eror ali jos nije sigurno :D

Vrh Dno