LaKosta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2004
- Poena
- 319
Ovu karticu posedujem vec dosta dugo ali se nikada nisam potrudio da je oc-ujem.Surfujuci pre par dana video sam da se vecina ti200(175/400) bez problema klokuje kao gf3(200/460).
Na toj frekvenciji mi stoji vec par dana ali sam se danas zainatio da vidim koliko stvarno moze.E sad fazon je to sto nemam nijedan 3dmark pa mi se svi testovi svode na igranje quake3 pola sata.Elem gpu stabilno ide do 230 posle cega se u igri pojavljuju artefakti.
Sto se tice memorije ona mi trenutno stoji na 511.U vezi sa memorijom je i moje pitanje.Kako da znam koja je krajnja stabilna frekvencija na kojoj memorija radi?
Inace memorija je bez ikakvog hadjenja na sebi.
Za oc koristim drajvere mada sam skinuo i riva tuner.
Tnx
Na toj frekvenciji mi stoji vec par dana ali sam se danas zainatio da vidim koliko stvarno moze.E sad fazon je to sto nemam nijedan 3dmark pa mi se svi testovi svode na igranje quake3 pola sata.Elem gpu stabilno ide do 230 posle cega se u igri pojavljuju artefakti.
Sto se tice memorije ona mi trenutno stoji na 511.U vezi sa memorijom je i moje pitanje.Kako da znam koja je krajnja stabilna frekvencija na kojoj memorija radi?
Inace memorija je bez ikakvog hadjenja na sebi.
Za oc koristim drajvere mada sam skinuo i riva tuner.
Tnx