Šta je novo?

Pitanje u vezi novog monitora

Ma to mora da je neka greska, koja je poenta 50hz

Da ne nacinjem novu temu samo zbog ovog pitanja; trebao bih da zamenim monitor u skorije vreme,pa mi treba vasa pomoc. Najbitna stavka je da ima ulaz za kablovsku televiziju i da je oko 24 inca. Moze i manji ako ima ulaz za kablovsku.

Sta mi preporucujete? I da kosta do 14 soma dindzi,posto je to plafon koje pare mogu da dam

Moras najpre da napises koji ulaz za kablovsku. Ili trazis monitor sa TV tunerom - to ces za 14k tesko naci.

Pozdrav, iskustvo za sad je odlicno, to za 50hz nema,veze sa mozgom ja ga teram na full hd 60hz, jedinl mi sad nije jasno zasto mi se desna strana monitora greje, ne znam od kad je to pocelo, sa tr strane mi je modem na 20cm i kuciste na pola metra, ali mislim da to nije razlog

Slazem se sa prethodnikom, 60hz radi ok. Meni se ne greje ni jedna strana, dok je kolegi desna strana malo toplija.

Citao sam za to grejanje, jedino logicno objasnjenje je da se greje ako su sa te strane el. Komponente, i ostali prikljucci, mada onda bi i tebi trebala ta strana da se greje

I jos jedna stvarcica je ta da imam neku mrtvu tacku u donjem desnom uglu koja se ni ne primecuje, ne znam dal je mrtav pixel jer se ni ne primecuje u 99% situacija

Josh jedno pitanje. Ima li flickera na VA2349S ? To se moze proveriti tako sto se brightness spusti na 50 % i uperish kamenu mobilnog na monitor.

Josh jedno pitanje. Ima li flickera na VA2349S ? To se moze proveriti tako sto se brightness spusti na 50 % i uperish kamenu mobilnog na monitor.

Evo slike sa 50% brightnessa (soba u mraku) pa proceni :wave:

Poslednja izmena:
Vrh Dno