Šta je novo?

PITANJE U VEZI Microsoft .NET Framework 2.0

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Reinstalirao sam WinXP pro i nalazim se pred dilemom, da li da novi Microsoft.NET Framework 2.0 x86 (KB829019) instaliram posebno, ili je on vid nadogradnje (update) na prethodni Microsoft .NET Framework 1.1 .

Ovo pitam jer mi na Microsoft Update Site-u kao software-sku nadogradnju "predlaže i Microsoft .NET Framework 1.0 + SP 1.1 i Microsoft .NET Framework 2.0.

Alexajlo je napisao(la):
Microsoft .NET Framework 1.0 + SP 1.1 i Microsoft .NET Framework 2.0.
Bas ovako kako si napisao !!!
Imao sam konkretan problem da za 2.0 ne prepoznaje pisane za 1.0 i to je sve...

Ja sam instalirao preko Autopatchera i ponudio mi je sve tri instalacije , ali je prilikom instaliranja Win prijavljivao neke greske.Da li sada radi , nemam pojma , jer i ne znam zasta sew koristi ( osim za Nasa world wind) 😛

Preporuka je da se instalira .NET Framework 1.1 I .NET Framework 2.0. Bez 1.1 neki programi neće raditi.

Prosto mi je neverovatno da nisu resili problem kompatibilnosti. Vrlo neozbiljno.

Meni ATI Catalyst nece da radi samo sa NF2.0 vec sam opet morao vratiti verziju 1.1 :crash:

Poslednja izmena:
5.13, Catalisti rade kako treba nego buđavi Control Center radi samo sa NET-om 1.1...

Prilikom kompajliranja programa možeš da mu podesiš sa kojim verzijama .NET framework-a će raditi. Otud pojava da neki softver radi samo sa v1.1 a ne sa v2.0 . Isto važi i ako si koristio neke stvari koje postoje u v2.0 a ne u v1.1

isti slucaj sa NF 1.1.
ATI centar radi sa NF 1.1.

Nazad
Vrh Dno