Šta je novo?

Pitanje u vezi LE32C530 (mediaplayer)

vylota

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 5600X, WRAITH
Matična ploča
GA B450 DS3H
RAM
2X8 GB DDR4 3200
GPU
ASUS GTX 1660
Storage
M2 SAMSUNG 980 EVO PRO 512, WD GREEN SATA II 1TB
Zvuk
INTEGRISAN
PSU
LC POWER 600W 2.31
Kućište
COOLER MASTER
Monitor
SAMSUNG TV/MONITOR T27D390EW
Hteo sam da pitam nesto u vezi media plejera... naime, kad ubacim svoj externi hd, pojave mi se prvo oni hiiden fajlovi tipa recycler, pa onda sa A: dugmetom na daljincu prebacim na sledeci usb uredjaaj gde se nalaze filmovi , muzika itd. Jel postoji neka fora da mi ne prikazuje taj prvi nego da udjeodmah u meni sa multimedijom? Da se npr obrise taj prvi uredjaj sa spiska...

Hteo sam da pitam nesto u vezi media plejera... naime, kad ubacim svoj externi hd, pojave mi se prvo oni hiiden fajlovi tipa recycler, pa onda sa A: dugmetom na daljincu prebacim na sledeci usb uredjaaj gde se nalaze filmovi , muzika itd. Jel postoji neka fora da mi ne prikazuje taj prvi nego da udjeodmah u meni sa multimedijom? Da se npr obrise taj prvi uredjaj sa spiska...

To bi trebalo da je povezano sa brojem particija na hard disku. Napravi samo jednu particiju i imaćeš samo jedan usb uredjaj.

On ima samo jednu particiju, u tome je problem

Kupio sam ovaj lcd vodjen savetima na ovom forumu i da ne bih otvarao novu temu hteo bih da pitam dali je normalno da prilikom reprodukcije hd rip-ova od 720p i 1080p postoje crne linije sa gornje i donje strane ekrana.Filmove gledam sa externog hard diska.Kad menjam mod slike u tools da mi je preko celog ekrana slika se razvuce.Mozda je glupo pitanje ali razmisljam ako je rezolucija filma 1920 x 1080 i rezolucija ekrana tolika zasto mi se pojavljuju linije sa obe strane.Dok kod Avatara 720p mi je slika preko celog ekrana

Dosta filmova ide u toj rezoluciji ispod 720p tako da ostaje crna traka i na full hd monitrima. U stvari, rezolucija jeste 720 ali korisna je ispod te vrijednosti tako da ostaju crne trake. Iskreno to mi je baš glupo.

Poslednja izmena:
to je zaro sto ti ripovi nisu 1280*720 vec 1280*544. Vidi u media info.

A da li postoji mogućnost ručnog zumiranja video fajlova, odnosno pan & scan?

Vrh Dno