Šta je novo?

Pitanje u vezi igara u igraonicama

Filo

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
710
Dakle treba mi par informacija:
1. sta se sad najvise igra u igraonicama?
2. za sta postoje dedicated serveri i neki oblik statistike(sem za nenadjebivi CS)?
3. link za oficijelna pravila za multiplayer igre na svetskim turnirima
Hvala

Kod mene u mestu se najvise igra WC3 - DotA, odmah iza nje Counter Strike 1.5 i Starcraft, a daleko iza njih Diablo 2 - LOD, Battelfield 1942 i Red Alert 2 - Yuri's Revenge.

Od igara za jednog igraca se najvise igra GTA: SA, a pomalo i NFS-U2 i Driver 3.

Ovo je naravno i ogranicenje masina koje su u lokalnim igraonicama. Da su jace sigurno bi se igrao i BF2 i neki zahtevniji naslovi.

offtopic:

U kojim igraonicama u BG se igra BF2?

hehe sto se mene tice najblje i naj igranije igrice ovde su star craft i heroes3 shadow of death...pa onda counter i ostale gluposti..iskreno mislim da je 1.6 verzija kantera cista glupost!!

Kod nas u Zrenjaninu se igra WC3, starcraft, naravno kaaaanter, desert combat (ko ume), fuzbal...

Kao bivsi vlasnik igraonice koja je radila 4 godine... (pa su je iznenada jednog dana u 14h zatvorili momci u plavom, pokupivsi tada i produzne kablove :D ) iznecu ti spisak sta se igralo do pre nekoliko meseci.

1. Nenadjebivi Championship manager 03/04
2. Counter Strike (koji god zelis)
3. NFS 2 Underground
4. GTA
...

pa sto se mene tice CS,war3(dota)i 1vs1,star craft,nfs2..i tako to a onosa server neznam ..

Counter
Gta san andreas
Warcraft
Call of duty
Red alert 2

Nazad
Vrh Dno