Šta je novo?

Pitanje u vezi graficke

jagodinac

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2003
Poena
601
Imam MSI ti4200-t8x64.Instaliran je XP i u display properties/msi information pise da imam 32 mb memorije i da je sdram.Takodje mi je ukljucen sideband addreesing.Zbog cega pise jedno kad treba da bude 64 i ddr memorija.I da li treba da bude ukljucen sideband addreesing i zasta on sluzi u opste.

gde si uzeo graficku???

Nisi valjda u Flash Computers kod komarca,kese ili vlade???

Reklamiraj to

Za karticu si dao kolko 100e???
koja ploca je u pitanju i koji drajveri ??
Da li si je klokovao???
Kada si je uzeo da li se reinstalirao windows???
Ja sam isto iz Jagodine na isto mesto uzimam hardver kod kese(pozeljno kod Petka) odgovori mi na ova pitanja pa ako ne nabudzimo to
idi kod nji ali rade od 17-20h da znas sto sigurno znas...

Imam chaintech7aja2.Nije klokovana niti je instaliran win iz pocetka.Samo sam je ubacio i ona radi.Pre toga sam imao sa 32 mb gf2.Jel znas ti zasta sluzi sba.

Drajveri

Da li si instalirao drajvere ako nisi obavezno...
Reinstaliraj windows ako si je uzeo pre 3 nedelje da znas da je koriscena 1 nedelju ta graficka zato sto bila kod Belog
Koliko si da o pare?/??

jagodinac je napisao(la):
...Jel znas ti zasta sluzi sba.

SBA je "akcelerator" informacija za AGP. Ako ti karta bude pravila probleme u igrama ili softweru koji koristis, iskljuci ga. To isto vazi i za Fast Writes.

Samo mi nije jasno sto si nju stavio u tu plocu. Predpostavljam da imas neki sporiji CPU, a nV graficke su bas zahtevne po pitanju toga.

POz.

MAD_MUzzY je napisao(la):
...

Samo mi nije jasno sto si nju stavio u tu plocu. Predpostavljam da imas neki sporiji CPU, a nV graficke su bas zahtevne po pitanju toga.

POz.

Sta fali ploci 7AJA2 kada su 3D performanse u pitanju ??
Mogu da se ubodu najbrzi XP procesori i gomila RAM memorije.

Imam athlon xp1600,a za karticu sam dao 100 evra.Jel ima ubrzanja ako je ukljucen sba i fast frite.

jagodinac je napisao(la):
...Jel ima ubrzanja ako je ukljucen sba i fast frite.
Da ali su ubrzanja u promilima, dakle nisu vredna paznje i potencijalne nestabilnosti...

Nazad
Vrh Dno