Pa ako je istina da se toliko manje greje i obzirom da ima 9 množilac i 5e manje od 6300 je po meni ok. I ja sam bio nameračio da menjam ali mi drug yoti reče da neradi nešto dobro u kombinaciji sa bad axe (sad nisam skontao jel samo bad axe ili 975 čipset u celosti), pa sam odustao tj zadovoljiću se ipak sa ovih 2800mhz ko što sam i planirao u startu.
ma nije meni koliko je jeftiniji od 6300 nego bih zeleo da oba budu jeftinijaa nadam se da ce do kraja februara cena da dodje na svoje
oko 130e i onda idemooooooooo
U full loadu na 3ghz... 63 C a idlle 20 C.... sa box kulerom.... planirao sam titan tower... ttc nk34tz... al nisam hteo da predjem preko 50000din... xixixixixixi:-devil-: :-devil-: :-devil-:
Ček, ček, jeli važi i dalje za ono najavljeno pojeftinjenje u Q2?
Ma naravno da nema sanse da je 20C realna temp, verovatno je problem u jos uvek nedovoljnoj podrsci za 4300 kroz bios ploce i software-a za izcitavanje temp, ali nema razloga za brigu posto ce se situacija vrlo brzo popraviti.
E kad se ocekuje pad cena C2D procesora ?
Znam da je intel najavljivao pad cena ali neznam kad ?
E jel neko ima E4300? kako radi i kako se klokuje ?
pogotovu sto neko napisa da ti treba ludilo ploca da bi se E4300 OCno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari