Šta je novo?

Pitanje u vezi AI suite 3 - Asus

Sallee

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
319
Na asus ploci ubacio sam asus graficku, i posle ubacivanja drivera za graficku, asus tweak-a i aure... u AI suitu 3 (asus dual inteligent procesors 5) pojavila mi se i graficka, temperatura graficke, na koliko Mhz radi... Onda sam ubacio noviju verziju AI suite za moju plocu i to je nestalo... Zatim sam probao sve da reinstaliram AI suite staru verziju, nekoliko puta, reinstalirao sam drivere za graficku, asus tweak ponovo, i nista, ne vraca se vise graficka u ai suite... Sada mene zanima, sta sam to uradio pa se pojavila graficka u ai suite? Bas onako me kopka sta je to bilo instalirano ili sta sam uradio pa se ona tu pojavila???

i mene ovo zanima ako neko ima
Objasnjenje

Poslednja izmena:
Te gluposti od proizvodjackog softvera su za izbegavanje. Samo neophodni drajveri (gpu, chipset, eventualno nesto jos od hardvera sto zahteva drajver tipa citac SD kartice) i nista vise.

Asus r9 270x isto pojavili se podaci graficke a posle sveze instalacije win 10 ne stalo
Sve sam pokusao nece pa nece

Te gluposti od proizvodjackog softvera su za izbegavanje. Samo neophodni drajveri (gpu, chipset, eventualno nesto jos od hardvera sto zahteva drajver tipa citac SD kartice) i nista vise.

Nažalost, zna biti neophodan da se ugasi RGB osvjetljenje na grafičkoj i nekim drugim komponentama. 😔

Skine se, iskljuci i obrise 😁

Naručih 2x400mm + 500mm +1 metar Phanteks svetiljki (uvideo sam zabludu da mi je samo 2 metra dovoljno...) plus kontroler, a i onako uzgred sam naručio kineski mb frame za ipod ploče :) cenim da će komp da leti :)...a i biće ki novogodišnji vašar :p....ko zna oće li napajanje da mi izdrži...:)

@Sallee
Potreban ti je AI Suite 3 Cleaner da bi sasvim uklonio AI Suite. Onda instaliraj stariju verziju pa vidi dal ti se pojavljuje grafička.

Ne treba cela AIsuite nitii armorycrate, samo za RGB može AURA Creator.

Nazad
Vrh Dno