dzidza_bidza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 375
Ranije sam koristio Acronis True Image Echo Workstation 9 sa opcijom universal restore gde sam imao jedan imidz (image) sistema koji sam stavljao po potrebi da li na skroz nov neparticionisan hdd ili na vec podeljen disk sa postojecim sistemom. Kada sam vracao imidz sistema na vec podeljen disk u samim opcijama Acronisa mogao sam da prilagodim velicinu sistemske particije, odnosno ukoliko je sam imidz radjen na particiji od 70gb npr., a postojeca particija na koju treba da stavim taj imidz je manja ili veca, u dva poteza sam mogao da prilagodim obicnim slajderom velicinu particije bez problema.
Sada sam presao na Acronis Backup & Recovery 11 takodje uz opciju universal restore koja radi fantasticno na novim diskovima, ali kada su u pitnju vec podeljeni diskove ne mogu da povecam ili smanjim velicinu sistemske particije, iako u opcijama samog wizarda ima ta opcija, ali cim promenim malo velicinu particije i kliknem ok, on mi izbaci gresku i kao ne moze. Nikako ne mogu da provalim u cemu je problem :wall:
Ima li neko iskustva oko navedenog problema?
Sada sam presao na Acronis Backup & Recovery 11 takodje uz opciju universal restore koja radi fantasticno na novim diskovima, ali kada su u pitnju vec podeljeni diskove ne mogu da povecam ili smanjim velicinu sistemske particije, iako u opcijama samog wizarda ima ta opcija, ali cim promenim malo velicinu particije i kliknem ok, on mi izbaci gresku i kao ne moze. Nikako ne mogu da provalim u cemu je problem :wall:
Ima li neko iskustva oko navedenog problema?