Šta je novo?

pitanje -the bat i mozila??

radec

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
619
Molim ako neko zna da mi odgovori na sledeca dva pitanja:
1. - gde mail klient ,,the Bat,, ostavlja (cuva) primljenu i poslatu postu,na disku ,treba mi da bi to sacuvao pre nego sto reinstaliram sistem.
2. - gde na disku pretrazivac ,,mozila,,cuva file favorits
hvala u napred :wave:

Za mozilu imaš sledeće radnje bookmarks/manage bookmarks... pa onda file/exprort i sačuvaš ih gde god hoćeš.
Za bat već ne znam jer ga ne koristim.

The Bat: Tools > Backup
ne samo da ces da sacuvas mailove, vec i account settings, view settings, podesavanja samog bat-a itd.. ako se dobro secam sve to cak ide u jedan jedini backup file koji posle reinstalacije ucitas u bat

Poslednja izmena:
The Bat! ima odlican backup sistem, pa ne moras da brines gde na disku cuva mailove i kontakte. Tools>Backup...

hvala na brzim odgovorima, a ja jurio gde se sve to nalazi na hardu /explorer i outlook koje sam ranije koristio/

Jednostavno iskopiraj ceo folder The Bat!, pa ga posle vrati. Možda će ti trebati samo još registracija i to je to!

Možeš da skineš i MozBackup sa http://mozbackup.jasnapaka.com/ (nema ga na Mozilla sajtu) koji arhivira sve, kako za Firefox, tako i Thunderbird.

Mada, još ti je brže (a i lakše) da samo namestiš gde da ti Thunderbird čuva mail, pa da sam arhiviraš taj folder. Meni je dosad i to radilo posao.

Pozdrav.

Vrh Dno