Šta je novo?

pitanje oko volt moda

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
jel posle izvrsene operacije mogu da menjam voltazu iz biosa ili sam osudjen na tih 2+v dok ne propadne svet?

pitam iz razloga sto na mojoj ploci moze max 1.85. proc mi se budi i na 193, ali nece da podigne win (izbaci mi irq_not_less_or_equal, znaci treba jos struje)

Miroslav je napisao(la):
jel posle izvrsene operacije mogu da menjam voltazu iz biosa ili sam osudjen na tih 2+v dok ne propadne svet?

pitam iz razloga sto na mojoj ploci moze max 1.85. proc mi se budi i na 193, ali nece da podigne win (izbaci mi irq_not_less_or_equal, znaci treba jos struje)

Mozes naravno da menjas voltazu iz biosa kao i do sada, jedino ce ti najniza voltaza biti povecana za 0.2-0.3V :boom:

Re: Re: pitanje oko volt moda

Aca je napisao(la):
Mozes naravno da menjas voltazu iz biosa kao i do sada, jedino ce ti najniza voltaza biti povecana za 0.2-0.3V :boom:
aco, sta ti mislis da uradim? uzmem ovog novog tbreda sto radi na 1.5v, ili da radim volt mod? modovanje mi je malo rizicno, nikad nisam radio tako nesto... a opet, ko jeste, jedan covek u nas....

Re: Re: Re: pitanje oko volt moda

Miroslav je napisao(la):
aco, sta ti mislis da uradim? uzmem ovog novog tbreda sto radi na 1.5v, ili da radim volt mod? modovanje mi je malo rizicno, nikad nisam radio tako nesto... a opet, ko jeste, jedan covek u nas....

jel mogu ja iako nisam prozvan...:beat:

a da sacekas da se pojave t-bredovi "b" u jevtinim xp1700+ ili xp1800+ varijantama i kod nas?

Re: Re: Re: pitanje oko volt moda

Miroslav je napisao(la):

Ako me secanje ne vara, kada se ubode taj Tbred onda bios daje maksimalan napon od 1.75V. Inace mod nije uopste rizican ako covek zna sta radi, ja sam ga odradio na vise ploca i sve rade bez ikakvih problema. 🙂

Miroslav je napisao(la):

Moze sa treamerima da se odradi modding pa onda lepo udjes u MB monitor u windowsu i na tockic dodajes napona koliko ti treba 😀

ma da se ne bi zezao sa tim, lepo cu da pokusam da prodam ovog mog... pa ako neko moze da ga tera na 2.0v nek ga tera

Nazad
Vrh Dno